MuziekMuziek

De week van B4men: Week 2

De week van B4men verschijnt voortaan in een nieuw jasje en niet meer op dinsdag maar op zaterdag. Vaste lezers van B4men zijn gewend aan de “week van B4men” op dinsdag met allemaal persoonlijke foto’s. Dit blijft nog wel op de dinsdag, alleen dan heet het voortaan B4men Persoonlijk. Zaterdag wordt de vaste dag van “De week van B4men”. Dit wordt een vaste rubriek waarbij je alle artikelen van afgelopen week kan zien en lezen. Een makkelijk overzicht zodat je snel op de hoogte bent van het wel en wee in mijn privé leven, alle trends, reviews, kapsels, huid/haar verzorging, overheerlijke gerechten en natuurlijk nog heel veel meer! Begin je weekend dus voortaan goed, neem een heerlijk kop koffie op zaterdagmorgen met een vers croissantje, een schaal fruit voor de vitamine en neem even de tijd voor jezelf om alles rustig te lezen.

Deze week op B4men

Maandag: Veel mannen vinden het moeilijk om een ander kapsel te kiezen als ze willen veranderen van kapsel. Om dit iets makkelijker te maken heb ik een artikel gemaakt met allemaal tips waar je op moet letten. Wil jij van kapsel veranderen, lees dan dit artikel goed door.

Nieuw kapsel kiezen. Tips voor mannen die toe zijn aan iets nieuws.

Dinsdag: Ik ben tegenwoordig best behoorlijk aan het sporten en ik merk dat ik daarin echt een nieuwe liefde heb gevonden. Wie had dat ooit verwacht! In april ga ik de Mud Masters 18 km lopen en ik houd jullie op de hoogte van mijn ontwikkelingen.

B4men Persoonlijk: Mud Masters Here I Come!

Woensdag: Een misvatting is dat een grote baard geen verzorging nodig heeft, dikke onzin! Een grote(re) baard heeft juist veel verzorging nodig, tenminste als je hem mooi wilt houden. Ik geef in het volgende artikel tips over hoe je dit het beste kunt doen. Je bent voor meer uitleg natuurlijk altijd welkom bij mij in de B4men Barbershop 😉

https://www.b4men.nl/baardverzorging-grotere-baard/

Donderdag: Wist jij dat er speciale horloge etiquette bestaan? Ik in ieder geval niet en volgens de etiquette droeg ik mijn horloge ook niet op de juiste manier. Binnenkort komen er weer een hoop reviews aan van mijn nieuwe aanwinsten 🙂 Je kan toch nooit genoeg horloges hebben?

Zo draag je op de juiste manier een horloge. B4men geeft tips!

Vrijdag: Door de drukte in de B4men Barbershop heb ik helaas de afgelopen periode niet voldoende tijd gehad om reviews te schrijven. Vanaf heden ga ik dit weer lekker oppakken en ik trap af met toch echt wel een vette bak, de Kia Optima GT. Ik vind persoonlijk dat Kia nog echt ondergewaardeerd wordt, tijd dat dit gaat veranderen. Omdat ik zo ontzettend stom geweest ben om vergeten foto’s te maken van de auto, bevat het artikel dit keer geen eigen gemaakte shots. Gelukkig was Robin Vaessen van Sittin Low bereid om zijn foto’s uit te lenen en die zijn echt onwijs gaaf!

Groots en snel de nieuwe Kia Optima Gt. Autoreview by B4men

 

Ik wens jullie allemaal een heerlijk rustig weekend!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer