De week van B4men: Een tipje van de sluier!

Spannende tijden voor Marie Louise en mijzelf en vandaag geven wij jullie een tipje van de sluier!

Wij hebben pas geleden bekend gemaakt dat wij met spannende dingen bezig zijn. Nu gaat het echt in een sneltreinvaart maar omdat wij alles tot in perfectie geregeld willen hebben, hebben we besloten om iets langer te wachten. Om jullie lezers niet al te lang in spanning te houden geven wij vandaag een klein tipje van de sluier……nou ja noem het maar klein…..

         Wij gaan namelijk een nieuwe website starten!!!!!!

We hebben er echt super veel zin in en het wordt ook echt heel erg gaaf…vinden wij! B4men blijft gewoon bestaan, dus wees gerust. De rust periode waar wij pas over geschreven hebben heeft ons onwijs veel goeds gedaan en heeft ons zoveel nieuwe inspiratie gegeven dat wij weer met volle bak ertegenaan gaan. Voor B4men zelf gaat er ook een frisse wind binnenkort doorheen, maar dat zullen jullie vanzelf wel gaan merken. B4men wordt nog persoonlijker er komen meer kapsel artikelen, meer tutorials en meer over alles wat het leven van de man leuker en lekkerder maakt!


             Wat is er allemaal gebeurt deze week op B4men

Maandag: Ik mag steeds vaker hoofdtelefoons reviewen voor de blog en dit vind ik onwijs gaaf om te mogen doen. Ik ben een enorme muziek freak en kan me geen leven zonder muziek voorstellen. Ik heb pas geleden een Masterclass mogen bijwonen over hoe je op de beste manier een hoofdtelefoon kan reviewen en hier ik heb ik onwijs veel aangehad en daardoor jullie natuurlijk ook.

B4men Muziek Review: Sennheiser PXC 550

Dinsdag: Wie wilt er nu niet naar een spannende pyjama party in het Conservatorium Hotel? Helaas konden Marie Louise en ik niet gaan vanwege de Barbershop maar gelukkig vonden Pascal en zijn vriendin Susanne het geen probleem om zich op te offeren. Wat waren wij jaloers toen wij de foto’s zagen! Wij wisten wel dat Magnum ieder jaar een onwijs gaaf feest geeft maar dit was toch echt wel de overtreffende trap. Hopelijk zijn wij volgend jaar zelf in de gelegenheid…sorry Pascal en Susanne!

Spannende Pyjama Party van Magnum

Woensdag: We zitten nu echt midden in het voorjaar en dus tijd om weer een fris kapsel aan te meten. De zijkanten mogen weer kort maar de bovenlengtes blijven langer. Het haar wordt minder strak gedragen en er mag veel structuur in het kapsel zitten. 

Kapsels voor mannen voorjaar 2017. Korte herenkapsels zijn het helemaal.

Donderdag: Soms hebben we echt heel vervelend werk, wij mochten namelijk weer uit eten gaan voor B4men. Dit keer bij een nieuwe hotspot in Amsterdam De Bajes. De Bajes is een stoer restaurant met stoer eten. Wil je weten hoe wij het ervaren hebben, lees dan snel onze review over De Bajes!

In deze Bajes eet je wel lekker en ben je vrij om te gaan na het eten. Review van De Bajes Amsterdam.

Vrijdag: Nick heeft dit keer voor jullie weer een Kingdom Hearts mogen reviewen en uit de reacties blijkt wel hoe populair deze game is. Heb jij Kingdom Hearts al eens gespeeld?

Game review: KINGDOM HEARTS – HD 1.5 + 2.5 ReMIX (PS4)

                     Allemaal een heel fijn Paasweekend!

Gisterenavond zijn wij samen heerlijk uit eten geweest in Amsterdam en hebben we gebrainstormd over allemaal nieuwe ideeën voor de komende tijd. Er staat jullie lezers in ieder geval een hoop leuks te wachten. Vandaag gaan we eerst met Amaranthe naar zwemles en daarna gaan we een hoop video content opnemen voor B4men en onze nieuwste site…ben je al nieuwsgierig? Dan komen mijn schoonouders en gaan we heel lui Surinaams eten halen. Geen uren in de keuken staan met Pasen voor ons, ook weleens lekker. Maandag gaan we naar Ikea….hebben we allebei HELEMAAL geen zin in, maar het is de enige dag dat we tijd hebben.

Wat gaan jullie doen in dit Paasweekend? Laat het ons weten op de B4men Facebookpagina!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer