Spannende Pyjama Party van Magnum

Of we naar een exclusief feestje van Magnum wilden voor B4men. Op een doordeweekse woensdag, met overnachting…. Wauw, dat is wel heel tof. Dat willen we wel.

Magnum Pyjama Party – Release nieuw product

Met dat we ja hadden gezegd, beginnen de zenuwen. Wie zijn daar allemaal, passen we daar wel tussen, gaan we het wel leuk hebben? (Ja, ik ben een vrouw. Ja ik heb dezelfde trekjes als jullie vriendinnen/vrouwen. Ja, ik weet dat het heel irritant is. Nee, ik kan er helaas niets aan veranderen, dat is gewoon een vrouwending). Druk in de wereld van vrouwenonzekerheid zijnde, stuurt Jan Willem de officiële uitnodiging even door. Pascal gniffelt…. Oh oh… Dat is nooit goed. “Wat? Wat is er? Durf ik nu helemaal niet meer?”.

“Het is een red carpet pyjama party….”. Wat…..? Pyjama. Menen ze dit serieus? Ja dus.

Maar goed, wie ja heeft gezegd kan geen nee meer zeggen. Dus gelukkig is daar dan altijd nog vriend Google. Hoe serieus is die dresscode? Nou, die blijkt serieus te zijn. Dolce en Gabbana heeft t ook gedaan. Nu slapen wij doorgaans niet in een keurige pyjama, dus de dagen voor het feest staan in het teken van online shoppen, kledingkast nakijken en zoeken naar een gangbare outfit. Hopelijk niet underdressed maar ook niet overdressed.

Conservatorium Hotel

En dan is het zover: de ingang van het Conservatorium hotel. Twee in goud gehulde, op stelten lopende, mensen begroeten ons en leiden ons over de rode loper naar de ingang. Wauw, alleen dit al. We voelen ons nu al een echte Vip.  We worden verwelkomd met een amuse en een glas bubbels en worden persoonlijk begeleid naar onze kamer. Daar maken we even een vreugdedansje; wat is het hier prachtig. Vluchtig schiet dit vreugdedasje om naar een zenuwdansje. Want we moeten onze pyjama’s aan. Maar goed de kamer… prachtig. Lekkere Magnum chocoladerepen lachen ons toe, evenals de Magnum chocoladecondooms op het kussen (Dit belooft wat ☺). Op het bed ligt een gouden envelop met een kaart. Hierin aanwijzingen voor de rest van de avond. We mogen ons omkleden en in het hotel op zoek gaan naar de kamers waar je, een waar chocoladespektakel, staat te wachten. Een beetje ongemakkelijk verlaten we de kamer. Ja, we hebben lang genoeg tijd gerekt, tijd voor het echte werk. Gehuld in een vrij korte satijnen pyjamajasje met naaldhakken en Pascal in een opgerolde joggingboek met overhemd en stropdas struinen we de gangen op. Al snel zien we de andere gasten en er hangt een fijne sfeer. Blijkbaar maakte iedereen zich zorgen over de dresscode en is die druk er nu af. Op zoek naar de kamers met spektakel…. En spektakel it is! Allereerst komen we een kamer binnen (na eerst weer een glas bubbels uiteraard) waar een vrouw ligt te baden in chocolade. Een halfnaakte meneer zorgt dat het chocoladepeil op niveau blijft. Of we een aardbei willen dopen in haar chocoladebad. Uiteraard wil Pascal dit wel ;). In de volgende kamer vind een kussengevecht plaatst. Dat is meer mijn ding. Enthousiast schop ik mijn naaldhakken uit en spring op het bed. Wat een feestje dit. Verhit van het kussengevecht gaan we naar  het penthouse. Onderweg valt mij iets op wat Pascal uiteraard allang is opgevallen. Er zijn alleen maar vrouwen. Knappe vrouwen.

 

Serieus.. In pyjama ook nog. Of sommige alleen in lingerie. Zoals Pascal zei: Een hemel voor vrijgezelle mannen. Gelukkig behoort hij daar niet meer toe, al gun ik hem natuurlijk wel al dat moois om naar te kijken ;).

In het penthouse wordt een concert gegeven en als je de kamer goed doorzoekt vind je ook een doorkijkje naar de slaapkamer waar een koppel een moderne dans doet. Echt. Prachtig.

Magnum introduceert de Magnum Pints

Uiteraard werden we ook hier weer voorzien van een lekkere cocktail en chocoladetreats. En dan is het alweer 22:00 uur. We hebben nog niet al het moois ontdekt, maar we worden verwacht in de lobby voor de opening en de onthulling van het nieuwe Magnum product. Want daarvoor zijn we hier natuurlijk. Met een acrobatische act op live muziek van strijkers start de opening. Made to be broken staat ook hierin centraal. Daarna wordt het nieuw product onthuld. Chocolade wordt gebroken met een hamer en daar zijn ze: De Magnum Pints. En die willen we proeven. En dat mag. Maar: Made to be broken. Wat dat inhoudt? De bovenzijde van het bakje is van chocolade. Dus deze moet je eerst kapot breken om bij het ijs te komen. Ook de randen van de beker zijn van chocolade. Dus de beker mag je eerst even stevig vastpakken. De chocolade mengt zich met het ijs. En, ja uiteraard: Heerlijk.

Na de onthulling treedt Kraantje Pappie op om het feest lekker aan te slingeren. Daarna volgen er diverse dj’s en het feest is los. Net zoals de meeste kamerjasjes en badjassen. Cocktails vliegen om je oren en zoals op ieder feestje wordt het hoe later, hoe gezelliger.

Wauw, wat een feest. Hier en daar vertrekken mensen naar hun kamer, of naar de lege gangen…kijken of die Magnum condoom even lekker is als het ijsje….

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer