MuziekMuziek

De week van B4men.nl. Een te gek vaderdag cadeau en een buitenkeuken.

Dat het leven met een blog niet altijd even makkelijk en leuk is hebben wij al vaker verteld. Gelukkig zijn de hoogte punten en de herinneringen belangrijker dan de negatieve kanten. Nu willen we dit natuurlijk niet alleen maar voor onszelf houden en daarom hebben wij deze rubriek gemaakt. Zo krijgen jullie als lezers ook een blik in ons leven en worden wij wat zichtbaarder en persoonlijker voor jullie. De afgelopen weken waren zoals het hoort bij een blog, een barbershop en het geven van les in het kappersvak weer lekker druk. Bijzonder voor ons was dat onze jongste dochter alweer naar het tweede badje is gegaan van haar zwemles. Zo kicken om je dochter zo trots te zien. Wijzelf hebben ook een droom in vervulling zien gaan, onze buitenkeuken is “af”!! Er moet nog een boeideel op en hij moet nog bewerkt worden (leuk klusje voor Marie Louise) maar dat is voor nu een kleinigheid. Hier zullen niet alleen wij, maar ook zeker jullie van profiteren. BBQ’en, buiten koken, cocktails en lekkere hapjes, ze zullen vaker voorbij gaan komen. Ook super leuk is dat nu de buitenkeuken staat, we ook meer filmpjes kunnen opnemen voor ons Youtube kanaal. Natuurlijk was het leukste moment van de week mijn vaderdag. Ik ben weer aardig verwend door de kids en ik heb een nieuw huisdier gekregen. Bella ligt bij ons in de woonkamer en heeft een mooi plekje gekregen 😉

De week van B4men in beeld

image
Laat ik de week beginnen met deze mooie Volvo die we een week lang onder onze kont hebben gehad. Verslag komt volgende week op de blog.
image
Dat we auto’s diepgaand testen is jullie wel bekend. Zelfs een slaap test behoort tot onze mogelijkheden 😉
image
Lunch is niet altijd heel gezond hier. Deze week spande de kroon maar dat blijkt later wel.
image
Gewoon is lekker op de bank hangen in een joggingsbroek, ik doe het niet vaak maar soms moet je wel!
image
Zoals gezegd, de lunch was niet altijd heel gezond deze week.
image
Op het food festival Butchers Heaven in Amsterdam hebben we onze buikjes aardig vol gegeten.
image
Peter bedankt voor de heerlijke eendenborst.
image
Geweldig nieuws! Amaranthe mag naar het volgende badje met haar zwemles. Wat is ze trots…wij ook natuurlijk!!

image

image
Heel mooi boek binnengekregen, Food en Bier. Allemaal inspiratie met bier en lekker eten, mij kan je niet gelukkiger krijgen.
image
Bam! Naast de ongezonde middagmaaltijden hebben we ook de avondmaaltijden lekker calorierijk gehouden. Heerlijk Pulled Pork ovenschotel klik hier voor het recept.
image
Trots op mijn samenwerking met Rene en Maarten. Zij lopen zich het zweet op de rug in mijn shirts! Hahaha sponseren is makkelijker dan zelf lopen 😉
image
Johan van De Waard Maatwerk is heel druk met onze nieuwe buitenkeuken.
image
Na hard werken van Johan en morele ondersteuning van mij is ie bijna klaar. Er moet nog een boeideel langs het afdakje.
image
Dit is onze trots, de nieuwe buitenkeuken. Hier gaan we de komende jaren enorm van genieten.
image
Dit gerecht was het eerste uit de buitenkeuken. Een heerlijke kip op blik. Recept komt zondag online.
image
Voor mijn vaderdag cadeau moesten we even langs de Ikea maar daar kan ik mij altijd op verheugen 😉
image
Kijk! Dat is hem dan, mijn vaderdag cadeau. Een koe op de grond…Wauw en een mooie ook. Dit wilde ik al heel lang en ben er dan ook super blij mee.

De B4men Barbershop in beeld:

image
Man sinds weken had ik het voor het eerst weer eens rustig. Ik had even 25 minuten in de afgelopen week niets te doen gehad.
image
In de Barbershop de nieuwe baardproducten van Reuzel. Een review komt volgende week op het youtube kanaal.
image
Mooie kapsels en baarden. Ook met iets dunner haar is een gaaf kapsel echt wel mogelijk!! Meer over dunner haar klik hier.
image
Zo van lang
image
Naar kort! Wat een verschil.
image
Hahaha gelukkig heb ik vaak blije klanten 🙂
image
De week zit er weer op. Ik zeg cheers en tot de volgende week.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer