Kapsels voor mannen met inhammen. Dunner haar wat nu?

Beste lezers, laat ik heel persoonlijk beginnen met het aanspreken van iedere man die met dunner wordend haar op de blog komt, het is niet iets waarvoor je jezelf moet schamen!! Ik vind het heel erg om te zien dat sommige mannen zich echt verschrikkelijk voelen omdat zij dunner haar of zelfs kale plekken krijgen. Ik pleit er dan ook voor dat wij allemaal heel voorzichtig moeten omgaan met dit onderwerp. Te vaak hoor ik dat er grapjes en dolletjes gemaakt worden ten kosten van andere, dit kan voor jou een leuk bedoelt grapje zijn maar bij die ander met dunnere worden haar of kalende plekken kan dit echt heel hard aankomen. Zeker wanneer het ten overstaan van vele andere is. Ik denk aan een voetbalkantine of andere sportclub of mannenavond. Mannen stop met die geintjes!!

Dunner haar/ kaler worden

Het is door de natuur bepaald en we zijn er erfelijk mee belast maar uitzonderingen zijn er ook zeker! De oorzaak van het dunner wordende haar hoeft niet altijd natuurlijk te zijn. Denk aan mensen met medicijnen of een chemokuur maar ook stress heeft heel erg veel invloed op de gezondheid van je hoofdhuid en haar. Als barbier wil ik jullie graag uitleggen dat wij kappers / barbier wel verstand hebben van haar maar dit zijn processen die plaats vinden in de hoofdhuid. Een dermatoloog is dus eigenlijk de aangewezen persoon voor dit soort problemen en vraagstukken. Een kapper / barbier heeft vaak wel wat basiskennis maar wanneer het te complex wordt moet hij / zij je doorsturen naar een dermatoloog. Als dit niet gebeurt en je twijfelt overleg dan met je huisarts of een bezoek aan de dermatoloog raadzaam is. Ik zal jullie binnenkort eens goed uitleggen wat en hoe het proces verloopt. Nu ga ik je eerst wat kapsels laten zien die goed zijn voor mannen met inhammen of dunner wordend haar.

Kapsels voor mannen met inhammen

Kapsels met geschoren scheiding:

Wanneer je kiest voor een geschoren scheiding draag je het haar één kant op waarmee je al één inham kan bedekken. De andere inham waar de scheiding komt moet je dan in de inham laten uitscheren op deze manier ben je gelijk de inham kwijt! Ideaal dus. Ook mannen met een wat gedekter kapsel kunnen prima kiezen voor een geschoren scheiding laat hem dan alleen dun zetten, dan valt het niet op dat hij geschoren is en dat scheelt je gelijk goed zoeken naar de juiste hoogte met het slaap nog in de ogen s’ochtends.

baard trends 2015 : 2016. Foto beardpornographyinhammen

De natuurlijke haar trend:

De nieuwe trend is het losser en met minder pomade gedragen kapsel. Dit zijn de ideale kapsels voor mannen met inhammen. Doordat je het minder strak styled kan je makkelijk de inhammen bedekken.

inhammen 5 inhammen 3

De undercut

Het is niet zo heel voor de hand liggend kapsel. Toch wanneer je genoeg lengte in het boven haar hebt zodat dit over de inham kan vallen en de zijkant word kort geschoren dan zal de inham niet meer opvallen. Wil je weten welke kapsels we voorjaar 2018 gaan dragen? Kijk dan ook eens naar het artikel 11 herenkapsels voorjaar 2018.

Baard en Haar 1image

Voor mannen met kale plekken in het haar

Wanneer je kale plekken hebt kan het heel lastig zijn om nog iets te camoufleren. Wat er niet zit kan je immers ook niet gebruiken. Ik kies ervoor om het dan ook niet te camoufleren! Dit omdat je het haar alleen maar langer laat worden waardoor het zwaar wordt en juist gaat openvallen. Kies voor een kapsel wat kort gedekt is met mooie strakke contouren zodat het super strak en verzorgt is. Dan valt het niet meer op dat je dunner haar hebt. Wanneer het echt super dun is geworden kan je ook kiezen voor een dikke baard en een kaal hoofd. Zo kan je toch nog (baard) haar verzorgen en blijf je een ruige uitstraling houden!!

inhammen 10inhammen 11

Meer kapsels voor mannen met inhammen en haaruitval

inhammen 9 inhammen 15 inhammen 12 inhammen 5 inhammen 7 inhammen 1 inhammen 2 inhammen 4 inhammen 13

Meer inspiratie niet alleen voor mannen met dunner haar kijk hier voor de top 10 beste kapsels van dit moment.

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vindt vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer