MuziekMuziek

Stoere jongens, ook kids kunnen er cool uitzien!

Je zit nog steeds goed, dit is nog steeds een blog voor mannen. Ik krijg bij mij in de barbershop ook (kleine) mannen die er graag stoer uit willen zien. Dit is niet alleen met hun kapsel, kleding is voor hun ook erg belangrijk. Waar je vroeger als ouder zijnde bepaalde wat je koter droeg, zo anders is dat tegenwoordig. Kinderen hebben tegenwoordig al vroeg een eigen indentiteit en weten dondersgoed wat ze wel en niet willen dragen. De kleding is, vind ik, voor kinderen ook veel leuker dan vroeger. Eigenlijk is de hedendaagse kleding voor kinderen niet anders dan voor de volwassen mannen. Dus geen Mickey Mouse gebreide truien, maar stoere prints en materialen. Ik heb zoals jullie weten geen zonen maar 2 prachtige dochters en bij hun is het niet anders. Marie-Louise en ik hoeven echt niet meer zomaar wat te kopen voor ze, want wij doen het dan in hun ogen toch niet goed. Ik kan dit wel waarderen en het maakt de kinderen tot wat ze zijn en geen robots die maar doen en dragen wat papa en mama willen. Nu heb ik zitten twijfelen of ik eventueel ook een keer een artikel moet maken voor de vaders met dochters om te laten zien dat de meiden er ook heel stoer uit kunnen zien. Laat vooral in de comments of op de Facebook pagina van B4men weten of hier interesse in is.

Stoere fashion voor jongens

Ik wil jullie laten zien dat ook kinderen er heel erg stoer uit kunnen zien. Het is deze keer vooral veel inspiratie en minder uitleg over hoe en wat. Kijk eens naar de foto’s en je zult zien dat ook de kleine man er stoer en stijlvol uit kan zien. Te vaak zie ik kids met kleding lopen die al heel wat generaties in de familie zit. Oké, ik heb zelf ook kids en ik weet wat kleding voor hen kan kosten maar toch kan je echt wel met een paar leuke basisstukken een te gekke outfit creëren wat niet meteen de jackpot kost.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer