MuziekMuziek

De week van B4men : Kleding trends lente 2017/wel of niet stemmen/een eigen blog opzetten

Maandag: Gelukkig zit het mooie weer al een klein beetje in het vooruitzicht. Zoals mijn vaste volgers weten is de winter absoluut niet mijn favoriete jaargetijde. Ik ben echt toe aan beter weer en ik ben ook echt toe aan nieuwe kleding. (je kan nooit genoeg kleding hebben toch 😉 )Ik heb vorige week een hoop geshopt en heb weer echt super toffe kleding gekocht. Maandag zullen jullie deze outfits in een post gaan zien. Voor nu kunnen jullie alvast kijken wat de aankomende trends voor het voorjaar zullen zijn.

Inspiratie maandag! Kleding trends voor mannen 2017 lente en zomer.

Dinsdag: Ik krijg de laatste tijd weer heel erg veel de vraag hoe je nu precies een blog moet opzetten. Veel denken daarbij slapend rijk te kunnen worden en willen een blog eigenlijk alleen maar om die reden opzetten en voor de gratis spullen. Als dit je motivatie is, dan kan ik je meteen uit de droom helpen…dit gaat niet gebeuren! Het hebben van een blog is keihard werken en zeker in het begin zal je er niet veel, tot misschien zelfs wel niets, aan gaan verdienen. Tegenwoordig werken bloggers met een heel team en is het dus eerder een online magazine dan een blog. Ik heb ervoor gekozen om heel persoonlijk te blijven en niet met een heel team te werken. Mijn team bestaat uit Marie Louise, mijn vader, 1 keer in de twee weken Pascal die voor jullie een column schrijft en sinds kort Nick die de games en een hele hoop persevents voor zijn rekening neemt.

Hoe zet je een lifestyle blog voor mannen op. B4men over de 3,5 jaar van zijn bestaan.

Woensdag: Is het een verplichting om te gaan stemmen 15 maart 2017 of is het een alleen een mogelijkheid. Vind jij dat iemand MOET stemmen of dat iemand MAG stemmen? De column van Pascal heeft woensdag een hoop losgemaakt bij jullie. Super leuk was om te zien hoe de discussie op de B4men Facebookpagina losbarstte, maar iedereen elkaar wel in zijn/haar waarde liet. Heel erg fijn om te zien dat de B4men volgers elkaar dus allemaal accepteren en respecteren. Vaak zie je heel iets anders op Social Media, het normaal met elkaar communiceren kan dus zeker wel.

Niet mijn verplichting, wel mijn taak! Column van Pascal Meulenbelt

Donderdag: Muziek is voor mij heel erg belangrijk. Een dag geen muziek geluisterd is een dag niet geleefd. Ik mag gelukkig regelmatig nieuwe hoofdtelefoons testen en deze hoofdtelefoon van AKG met noice cancelling, was de eerste met noice cancelling die ik mocht testen. Ik had hiervoor dus nog geen ervaring met deze functie en daarom heb ik ook geen eindoordeel gegeven. Ik vind dat je altijd eerlijk moet zijn in een eindoordeel en omdat ik verder geen vergelijkingsmateriaal had, heb ik besloten om dit deze keer dus niet te geven. Ik ga komende week een avond naar een persevent waar mij geleerd gaat worden hoe ik hoofdtelefoons voor de blog moet testen en beoordelen. Ik heb hier super veel zin in!

AKG N60 hoofdtelefoon met noise cancelling review: Yay of Nay?

Vrijdag: Doordat ik natuurlijk niet alleen maar blogger ben, maar ook barbier in mijn eigen B4men Barbershop, moet ik vaak te gekke events aan mij voorbij laten gaan. Gelukkig vinden mijn vader en Nick het geen probleem om in mijn plaats te gaan. Nick is pas geleden bij Affligem’s Purist 2017 geweest en toen ik de foto’s binnen zag komen was ik behoorlijk jaloers. Dit was volgens mij echt een te gekke avond.

Affligem’s Purist 2017

Wat ga ik dit weekend doen? Marie Louise voelt zich helaas weer grieperig dus waarschijnlijk mag ik weer helpen in het huishouden…mijn favoriete hobby 😉 Het wordt echt tijd voor de zomer, want het is ieder jaar hetzelfde liedje met haar. Aan het eind van de winter is ze eigenlijk altijd ziek, zwak, misselijk en onderweg. Dus als jullie tips hebben om de @$^& griep de deur uit te zetten dan heel graag 🙂 Maar eerst neem ik vanavond een lekker sigaartje en een mooi glas whisky.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer