B4men Persoonlijk. Vakantie, lekker uit eten en nieuwe kleding!

Shit, we gaan van winter naar lente om weer terug in de herfst te zitten. Is dat nu echt een drama vraag je jezelf misschien wel af. Ja zeker wel! Ik heb net nieuwe kleren gekocht en die moeten nog op de foto. Ook zijn de nieuw gekochte setjes echt meer voor de lente dan voor de winter of herfst. Maar goed, genoeg geklaagd ik heb ondanks het !@#%^ weer wel weer leuke dingen mogen doen de afgelopen week. Zo zijn we uit eten geweest met de kids bij Toujour in Haarlem, dit beviel ons zo goed dat we hier snel nog een keer gaan eten maar dan voor een leuke review op de site. Het sporten gaat ook super, ik ben nu precies een halfjaar aan het sporten en de vorderingen mogen er zijn. Ik zal jullie volgende week in de B4men Persoonlijk meer vertellen over het sporten en de resultaten na een halfjaar. Ik was afgelopen week ook uitgenodigd om het nieuwe bier van Oedipus te komen proeven. Ik moest hier natuurlijk bij zijn en aangezien mijn vader ook altijd voor dit soort dingen te porren is, zijn wij samen naar Amsterdam gegaan. Een super lekker biertje en een erg leuke nieuwe band heb ik hier gevonden. Het biertje heet Munchies en de band was The Muff, beiden het checken waard. Tot de volgende B4men Persoonlijk.

B4men in Beeld:

Auwwww!! We zijn gaan shoppen, doet altijd even zeer.
Super leuke sneakers gescoord!
Outfit compleet.
Tijd voor lekker eten. Noedels en een eitje…Heerlijk!
s’avonds sluiten ik deze heerlijk af met een Big Peat
Blijft leuk om te doen ,uit eten voor de blog.
Je kan niet zeggen dat het er slecht uit ziet toch!! Maar waren we over alles zo tevreden, je leest het snel!
Amaranthe is in de vakantie lekker aan het springen geweest in een groot springkussen paradijs.
Een lekkere lunch maken we ook gewoon zelf hoor 🙂
Beaudine had een minder leuk tripje in de vakantie. Naar de tandarts en er moest helaas een gaatjes gevuld worden.
Beaudine met haar verdoving. Arm kind hahaha. Wat hebben we gelachen om dit bekkie!
Tijd voor zelfgemaakte pizza en een lekker wijntje.
Deze week mag ik een te gek horloge weg geven op de blog. Heb jij de actie al gezien? Klik hier
Het nieuwe biertje van Oedipus Munchies.
Lunchen met de kids bij Toujour in Haarlem.
We hebben er echt heerlijk gegeten, daarom gaan we snel een keertje terug om een review over dit restaurant te kunnen schrijven.
Fanatiek sporten vraagt om een beetje ondersteuning. Ik doe iedere dag een schepje Collagen door de koffie.
Food!!!! Dit recept komt uit een super lekker kookboek.(dit zeggen wij niet snel) Houdt de site goed in de gaten, want deze week verschijnt het boek op de blog en ik mag er een paar verloten onder onze lezers.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer