MuziekMuziek

Inspiratie maandag! Kleding trends voor mannen 2017 lente en zomer.

Vandaag is het tijd voor inspiratie. Deze keer geen kapsels, die heb ik vorige week al aan jullie laten zien. Heb je die gemist? Kijk dan hier voor de kapsels trends voor mannen 2017. Vandaag laat ik jullie de kleding trends zien voor het voorjaar en begin zomer.

Kleding trends voor mannen 2017

In de winkels druppelen langzaam de nieuwe collectie’s voor mannen binnen. Er komt dus een steeds duidelijker beeld welke trends we gaan dragen dit voorjaar. Dit voorjaar staat in teken van lichte kleuren en vooral de kleur blauw zal het gaan doen. Andere lichte kleuren die je veel ziet zijn grijs, kaki en licht groen. De jeans is natuurlijk niet weg te denken uit ons modebeeld, toch gaan we dit jaar een heel andere kant op dan we de afgelopen jaren gewend waren. De trend voor jeans is simpel!! Juist ja, een simpele jeans. We gaan terug naar de basis. Een jeans met een rechte pijp en zonder wassing. De jeans is dus egaal blauw, hij mag wel donker of licht zijn maar een groot verschil met vorig jaar, geen gaten in je jeans! Loop je voor schut als er wel gaten in je jeans zitten, nee natuurlijk niet maar echt hip is het niet meer.

Een andere duidelijke trend is de trui. Het wordt het jaar van de trui. Iedere man moet een paar verschillende soorten truien in zijn kast hebben hangen. Natuurlijke kleuren en stoffen en vooral de hals is open en rond. De truien mogen best een beetje oversized vallen. Prints mogen ook zeker. Prints met de kleuren dichtbij elkaar en in een gelijk patroon of juist hele grafische prints. Ook de pantalon komt helemaal terug maar gedragen als casual broek, gave sneakers eronder en helemaal klaar voor de lente. Wat je ook weer veel gaat zien in het straatbeeld is het jeans overhemd en het good old spijkerjack!

Inspiratie kleding trends voor mannen 2017

herenkapsels met korte zijkant en lang haar boven op

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

25 Kapsels voor mannen deze lente. Herenkapsels in 2017

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer