MuziekMuziek

De week van B4men: Kapsel trends lente 2017, Big Peat en 3FM

Er zijn weer leuke artikelen verschenen afgelopen week op B4men.

Maandag: Dit jaar geen saaie bos bloemen of het zoveelste parfum voor je meissie maar een spannende box voor een gezellige avond 😉 Ik mocht in samenwerking met Christine le Duc maar liefst 5 Valentijns boxen weggeven. Marie Louise en ik hebben er in ieder geval goed gebruik van gemaakt hahaha.

Verras je Valentijn met de Valentine Box. B4men geeft er 5 weg!!!!

Dinsdag: Zoals iedere week krijgen jullie op dinsdag een kijkje in ons privé leven. Wat maken wij allemaal mee en wat heb ik allemaal mogen beleven voor de blog. In deze B4men persoonlijk zien jullie vooral hoe zwaar ik het gehad heb omdat zowel Marie Louise als Beaudine ziek was. Pas als Marie Louise ziek is, zie je pas eigenlijk hoeveel zij doet in en om het huis. Het was dus even een flinke tegenvaller om die dagen alle ballen in de lucht te houden. Gelukkig heb ik ook iets heel tofs mogen doen! Ik mocht namelijk Anoûl van radio 3FM Live op de radio knippen. Wat even pittig maar heb het overleefd 🙂

B4men Persoonlijk: Ik was druk met het verzorgen van mijn dames en Anoul op 3 FM.

Woensdag: Soms moet je echt door bepaalde verpakkingen heen kijken. Dit geldt ook voor de verpakking van de volgende whisky. Als ik deze in de winkel zou zien staan, dan zou ik hem zelf nooit aanschaffen. Wat ik van de smaak vind lees je in de review over Big Peat.

Big Peat Whisky Review: Een verrassende blended whisky.

Donderdag: Yes!!! Eindelijk kruipen de temperaturen weer een beetje omhoog. Ik ben echt zo klaar met de winter, het kan mij niet snel genoeg zomer worden. Eerst krijgen we natuurlijk de lente nog en ik merk aan mezelf dat ik weer toe ben aan nieuwe kleding en ik wil ook weer iets anders met mijn kapsel. Dit geldt voor veel mannen en daarom een artikel met heel veel inspiratie met verschillende soorten kapsels. Voor ieder wat wils dus.

25 Kapsels voor mannen deze lente. Herenkapsels in 2017

Vrijdag: Eén van de leukste dingen van de blog is het testen van nieuwe auto’s. Helaas ben ik zelf bijna nooit in de gelegenheid om naar het Buitenland te gaan voor persreizen maar mijn vader is graag het slachtoffer. Deze keer mocht hij naar Barcelona om daar de nieuwste Mazda MX 5 RF te testen. Ben benieuwd wat jij van het uiterlijk vindt?

DE NIEUWE MAZDA MX-5 RF: VOOR DE ULTIEME “JINBA ITTAI” BELEVING

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer