MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Ik was druk met het verzorgen van mijn dames en Anoul op 3 FM.

Whahaha ik begin bijna iedere week met de zin dat het weer een drukke week is geweest. Tja, ik kan nu wel vertellen dat het ook deze week weer zo ver was, maar niemand die mij gelooft. Tenzij ik jullie kan vertellen dat ik de afgelopen week te maken heb gehad met twee zieke dames. Nu geloof je mij zeker wel 😉 Een van deze dames was Marie Louise. Haar werk in en om het huis is voor ons soms zo gewoon dat je bijna niet doorhebt wat zij allemaal doet. Dit merk je pas als zij uitvalt en ziek op bed ligt en alles bij mij op mijn schouders komt te liggen. Nee, ik wil niet zielig doen omdat het mij amper lukte om maar éénderde van de werkzaamheden te doen. Ik weet dat het Valentijn is vandaag en het mooiste cadeau wat ik haar kan geven is een oprecht compliment over hoe knap ik het vind dat zij alles hier in huis zo netjes en opgeruimd weet te houden met drie van die sloddervossen. Ook weet zij mij te sturen en te steunen, haar invloed op de blog is veel groter dan jullie vaak vermoeden. Zij zorgt ervoor dat het allemaal netjes verloopt en er iedere dag een goed artikel staat. Zelfs wanneer het eigelijk alleen maar om mij draait en ik alles benefits krijg. Lieve Marie Louise heel erg bedankt en ik hou heel veel van jou <3

Is iedereen er nog?? Ik ben de afgelopen week natuurlijk niet alleen maar als een kip zonder kop door het huis aan het rennen geweest. Ik heb afgelopen dinsdagnacht nog iets super tofs mogen doen. Ik was tussen 02:00 en 04:00 uur te horen op 3FM om hier DJ Anoul een andere coupe aan te meten. Ik snap dat de meeste van jullie toen waarschijnlijk op één oor lagen maar goed je moet ergens beginnen toch. Ik stond echt verbaasd over het bereik s’nachts. Wat heel erg leuk is, is de dat de luisteraars in de nacht heel erg met het programma bezig zijn. Zij gaan echt met jou de nacht door, ik hoop dat wij die nacht dus voor veel luisteraars nog wat leuker hebben gemaakt. Terug luisteren kan hier, ik start vanaf 1:24:50.

De afgelopen week in beeld:

Yes! Marie Louise kan mij eindelijk weer zien zoals ik echt ben….althans ik hoop dat het positief is natuurlijk. Zij heeft weer een nieuwe bril.
Wij zijn lekker uiteten geweest bij A-Muze in Lisse. Eerst hebben wij samen hier geluncht en we zijn er ook s’avonds met de de kids gaan eten. Top zaak!!
En laten ze nu net een burger op de kaart hebben staan…Die is voor mij natuurlijk!!
Marie Louise ging voor een heerlijk broodje met ossenhaas reepjes.
Al dat eten moet er ook weer af. Dus er wordt nog steeds trouw gesport. Dit zijn mijn fiets en schoenen na het sporten.
Ook mijn survival trainingen blijven een hit. Ik vind het echt geweldig.
Nee, ik show hier niet mijn spierballen. Dit is een klein aandenken aan het survivallen!! Mijn knieholte en liezen waren er nog erger aan toe.
Hard gewerkt dus dat mag worden beloond met wat krachtvoer! Vet wordt spiermassa toch?? Whaha
Ik ben natuurlijk niet de enige krachtpatser in huis. Deze kleine waterrat is hard opweg naar haar diploma!
Whahaha Amaranthe na het zwemmen. Arm wijfie, we moesten nog echt even snel wat halen.
Ontbijten kan ook zo. Lekkere nootjes, een stukje fruit en een kopje koffie.
Deze moest ik ff showen. Mijn favoriete geur van dit moment.
Tja, dat krijg je dus als je vrouw ziek is…maar he ik kan het wel!! Whahaha
Gezellig eten met de kids.
Chillen is niet alleen voor ons weggelegd. Kijk deze dame eens liggen.
De dames zijn weer opgeknapt.
Yes, daar zijn we dan 3FM om 01.30 in de nacht. Let maar even niet op mijn wallen 😉
Whoop Whoop!!
Geen woorden nodig toch!!
Het resultaat!!
Goedemorgen…dit is best heftig na zo’n kort nachtje.
Tijd voor wat bewustwording! Ik deed op Instagram mee met de campagne van Greenchoice om een warme trui aan te trekken en de temperatuur een graadje lager te zetten.
Food!! Deze bijna gezonde kapsalon komt echt wel op de blog.
Vader taken… super leuk om die meid zo te zien lezen.
De dames hebben beide het rapport gekregen. Wat een toppers!!

Even een beetje Boyd. Na ja een beetje…

Boyd is alweer bijna 7 maanden oud en een echte kerel aan het worden. Hij weegt inmiddels een dikke 40 kilo en heeft een schoft hoogte van 62 cm. Hij is dus groot….heel groot zeker voor zijn leeftijd. Zijn gedrag is geweldig, het is een super lieve en rustige hond. Soms heel soms laat hij alvast wat streken zien….Whahaha nee hoor dat is vaker dan je denkt.

Om verliefd op te worden!
Lekker bekkie!!
Tja dit is dus zoals wij het soms kunnen aantreffen. Een kussen gesloopt…het hoort erbij zullen we maar zeggen 😉
Heerlijk aan de wandel.

Wij wandelen lekker door. Tot de volgende week.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer