MuziekMuziek

25 Kapsels voor mannen deze lente. Herenkapsels in 2017

Yes!!! We laten morgen april weer achter ons. April was qua weer best een domper geweest. Daarom hoop ik dat mei ons nu echt de lente gaat brengen. Anders breng ik de lente maar in de kapsels. Tijd voor een artikel over de kapsels voor mannen deze lente. Ik heb vorige maand jullie al veel inspiratie gegeven in het artikel over wat kapsels voor mannen met kort haar. Nu is het wat meer gericht op de lente. Losser is nog steeds het advies en ook de lengtes blijven maar toenemen. Toch zullen veel mannen richting het einde van de lente en begin zomer liever wat kortere zijkanten hebben. Geen probleem. Het leuke van een overgangsfase in de mode is dat bijna iedere herenkapsel kan.

De 25 beste herenkapsels 2017. De kapsels dragen mannen deze lente

korte herenkapsels

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron Foto’s: Alles foto’s komen van mijn Pinterest

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer