MuziekMuziek

De week van B4men. Heftige tijden maar de rust is wedergekeerd!!

Wij hebben heftige tijden gehad! Ja, ik weet het…. zo zijn we vaker De Week van B4men begonnen. Nu was het echt goed raak! Verbouwingen, brand en problemen met de site, het werd ons daarom gewoon even te veel. Tijd om te gaan puinruimen!

Wat is er allemaal gebeurt

Ik zal proberen om bij het begin te beginnen. Wij zijn in april gestart met onze andere blog Familie over de Kook. Een super toffe foodblog waar wij, maar vooral Marie Louise, heel veel liefde en tijd in stopt. Het opzetten van een site doe je niet één twee drie en dit was best een beetje druk. Om de site en ons huis een upgrading te geven hebben wij besloten om afgelopen mei onze droomkeuken te laten plaatsen. Dit is bijna helemaal gelukt, echter zijn er nog een paar kleine puntjes die moeten worden opgelost. Ik hoop dat we jullie snel vol trots onze nieuwe keuken kunnen showen. Het stof van de keukenverbouwing is gaan liggen en het werd tijd voor de vakantie. Nou ja vakantie….wij hebben onze droomkeuken laten plaatsen en daarmee ons budget voor een vakantie er aardig doorheen gedraaid. Geen vakantie dus voor ons dit jaar. Geen zielig gedoe verder maar onze schouders eronder gezet en lekker doorgegaan. In juli kregen wij de schrik van ons leven! Door een verkeerde aansluiting in de meterkast was er bijna brand in huis geweest. Alles was aan het knetteren en aan het vonken. Een goede vriend van ons, Jan, kwam ons net op tijd helpen en hij heeft veel erger voorkomen. Als we naar bed waren gegaan, dan had het weleens helemaal verkeerd kunnen aflopen voor ons. De schrik werkt toch harder door dan je denkt. Helaas geen tijd voor een goede verwerking, want de tijd tikt gewoon verder. Wij hadden nog heel veel te doen voor de blog en de opdrachten stapelde zich verder op. Langzaamaan merk je dat de creativiteit achteruit gaat en de zin om te werken wordt steeds kleiner. Jammer dan, toch gewoon maar weer door! Beetje bij beetje kwam er weer wat orde in de blog en werden de achterstanden kleiner. Tot wij een week of 3 geleden tegen grote problemen met de site aan liepen. Helaas kan en wil ik hier niet te veel over vertellen, maar we liepen in één klap meer dan een maand achter de feiten. Het was het bekende druppeltje…..

Overspannen, burn-out en opgebrand

Wanneer je zoveel in zo’n korte op je bordje krijgt zal iedereen kunnen begrijpen dat het even te veel wordt allemaal. Marie Louise en ik zijn de afgelopen weken echt door een diep dal gegaan. Langzaam krabbelen we weer een beetje op. Of wij overspannen zijn?? Whahaha als je het aan ons vraagt niet….vraag je het aan iemand anders dan zou je weleens een ander antwoord kunnen krijgen. Dat we op een heel dun randje hebben gezeten, dat weten we wel. Nu zijn we als de sodemieter alles weer aan het oppakken en aan de andere kant heel hard op de rem aan het trappen. Wij nemen de tijd voor leuke dingen, soms alleen maar ook met elkaar. Even de rust proberen te vinden. Nu weten jullie een klein beetje van wat hier gespeeld heeft. Mochten jullie de afgelopen tijd dus iets gemist hebben, dan weten jullie hoe het komt. Wij gaan er weer tegenaan!

De week van B4men in beeld:

Yes, onze bar is af!! Eindelijk een dikke bar in huis!
Volgende project een te gekke kast/nis voor achter de bank.
Whahaha Billy is echt een super brutaal konijn maar wel echt een schat!
Eindresultaat mag er wezen!!
Amaranthe heeft haar A Diploma gehaald!! Wauw… wij zijn echt heel trots op haar.
Maarten en ik zijn heerlijke biertjes wezen proeven op de opening van het HerfstBok seizoen.
Super lekker!
Natuurlijk moet er ook af en toe gereden worden. Super tof event met de Range Rover Evoque.
Tijdens het event heb ik eindelijk de Spareribs van Ron Blauw mogen eten.
Nieuw Speelgoed van Twickto….whahaha grote mannen blijven klein!
Tijd voor ander speelgoed. Het is tijd voor de Mud Masters in Biddinghuizen.
Team B4men is klaar voor de strijd!
Oef…viel niet mee deze keer. 18 kilometer in 2.48 uur is niet heel slecht maar ik had het zwaar.
Na een pittige Mud Masters was het tijd voor een pittig finishbiertje!! Proost.
Met mijn vader op pad. Dit keer zijn we samen naar een event van Volvo geweest.
Eerst een stukje varen op een boot van de Volvo Ocean Race.
Later een stukje rijden met de nieuwe Volvo XC 60. Ja, ik mag hem binnenkort testen voor de blog.
Het was een super toffe dag! Thanks Volvo.
Wij nemen vanaf nu iets meer rust en gaan goed voor onszelf zorgen.

Spraakmakende blogpost van de afgelopen tijd:

HEFTIGE RUZIE MAAK JE GOED MET ZINDERDE GOEDMAAK SEX!

EEN NIEUW GELUID IN HUIZE HUFFMEIJER. HIFI OP Z’N BEST.

Tinnitus komt er eindelijk wat voor?

Column Pascal Meulenbelt: Het gevecht, mijn gevecht

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer