MuziekMuziek

Tinnitus komt er eindelijk wat voor?

Nick die last heeft van zijn tinnitus

Heel veel mensen die ik persoonlijk goed ken weten het niet. Of waar ik het weleens tegen heb gezegd kunnen het niet begrijpen en denken dat het niet zo erg is, dan dat het werkelijk is. Uitleggen heeft in de meeste gevallen niet zoveel nut. Eindelijk komt er nu misschien dan toch een oplossing voor, of in ieder geval gaan ze het onderzoeken waar het oorsuizen precies vandaan komt. Het zit niet in je oren maar in je hersenen, tinnitus, heel veel mensen hebben dat, bijna 10-15% van de bevolking. Wel in verschillende gradaties maar allemaal even erg in mijn ogen. Het is niet zichtbaar, maar kan een leven gigantisch slopen. Ik heb mijn verhaal mogen doen op NOS op 3 en ik moet zeggen dat veel mensen het aangrijpend vonden. De video’s die rondgaan op Facebook zijn zo rond de 320 duizend keer bekeken en bijna 1700+ reacties en 500+ keer gedeeld. Die cijfers liegen niet en dat veel mensen dit dus blijkbaar herkennen. Hieronder kan je de video bekijken:

Ik hoop dat er snel wat voor komt, want het zou mij en veel andere mensen gigantisch helpen. Dit keer wat anders dan een game review maar ik wilde er toch heel graag aandacht voor geven! Mocht je het zelf hebben, dan kan je misschien gewoon deze video laten zien om duidelijk te maken wat je precies hebt. Voor de andere mensen met Tinnitus, heel veel sterkte en mocht je vragen hebben of nog meer tips willen kan je altijd reageren op het bericht hieronder of op Facebook.

Geschreven door Nick Strijbos

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos