MuziekMuziek

Te gekke promo film van mijn B4men Barbershop

Jan Willem Huffmeijer in de B4men Barbershop

Super trots ben ik op mijn B4men Barbershop! 3,5 jaar geleden ben ik de B4men Barbershop begonnen. Wat begon als een droom om ooit mijn eigen Barbershop op te zetten, werd in december 2015 werkelijkheid. Het werd een barbershop in mijn achtertuin en helemaal in mijn eigen stijl. Niet alleen ik heb hier helemaal mijn draai gevonden maar ook mijn klanten. Vanaf de eerste dag is de B4men Barbershop een succes en sta ik met heel veel plezier iedere dag achter de stoel.

Promo film B4men Barbershop

Maarten van Stijn schrijft voor B4men en heeft samen met een vriend (Giel Wildoër) een bedrijf opgericht Inzoom Videoproductions. Zij vroegen mij of ik met de B4men Barbershop open stond voor een leuke samenwerking. Zij wilde heel graag een toffe video maken over mijn werk in de barbershop. Uiteraard vond ik dat een enorme eer en waren de mannen meer dan welkom. Het resultaat mag er wezen en laat ik met trost aan jullie zien. Laat ons weten via social wat je van de video vindt. Heb jijzelf interesse in een toffe video? Dan staan Maarten en Giel van Inzoom Videoproductios voor jullie klaar.

De video van de B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer