MuziekMuziek

HEFTIGE RUZIE MAAK JE GOED MET ZINDERDE GOEDMAAK SEX!

Whahaha….ja echt… je leest het goed! Ik vond het weer eens tijd worden voor een prikkelend artikel op B4men.nl. We zitten inmiddels alweer dik in de winter, tijd om ook eens vaker tegen elkaar te kruipen. Nu komt de hitte in een relatie niet alleen maar door spannende sex, ook een stevige ruzie kan voor de nodige verhitte tijden zorgen.

WAAROM GOEDMAAK SEX

Oké, ik ga iets persoonlijks opbiechten. Afgelopen september was Marie Louise was jarig. Door een heftige week ervoor en doordat wij eigenlijk weinig doen aan verjaardagen…. oké oké… en omdat ik gewoon een niet attente man ben, ben ik haar verjaardag helemaal vergeten. Eenmaal beneden aan tafel zittend liet zij mij een felicitatie zien van iemand anders. SH.T!!! K.T!! Helemaal vergeten. Tja, je zal begrijpen dat het niet de leukste en gezelligste verjaardag werd die ze wel had verdient. Na een post van haar op Facebook kreeg zij van vele het commentaar dat het s’avonds tijd werd voor een potje goedmaak sex. Nu zou ik dit niet heel erg vinden maar Marie Louise is hier echt niet van. Maar het bracht mij wel op de vraag, waarom wel of geen goedmaak sex.

KNETTERDE RUZIE AFSLUITEN MET KNETTERENDE SEX

Er zijn mannen en vrouwen die heel erg voor goedmaak sex zijn en er zijn mensen die hier helemaal niet aan moeten denken. Laat ik eens beginnen met de waarom wel genieten van goedmaak sex, whahaha hier ligt immers mijn voorkeur ook 😉

  • De negatieve spanning van de ruzie zetten we om in positieve spanning tussen de lakens.
  • Hard en teder tegelijk. De opgebouwde agressie kan eruit op een positieve manier door hardere sex. Natuurlijk hebben we ook wat goed te maken en dit doen we door extra lief en teder te zijn.
  • Zo kunnen we laten weten dat we er nog zijn voor elkaar. Soms zeggen daden meer dan duizend woorden.
  • We doen net even iets beter ons best voor elkaar om het goed te maken.
  • Langer nagenieten na de sex. We blijven na goedmaak sex langer knuffelen waarin we nog even wat extra lieve woorden tegen elkaar kunnen zeggen.
  • Plat gezegd, hoe geil is een boze vrouw! Als zij boos wordt betekend het ook dat ze toch om je geeft en dit maakt haar woest aantrekkelijk. 

Zo dat is eruit! Maar er zijn natuurlijk ook mensen die het helemaal niet van goedmaak sex moeten hebben. Ik noem mijn vrouw….(echt heel jammer). Ik zal ook voor deze groep proberen wat punten te benoemen waarom er geen goedmaak sex moeten komen na een fikse ruzie. Nee ik zal niet zo flauw zijn om als eerste punt te noemen dat er geen punten zijn 😉

  • Geen liefde dus geen sex. Wanneer je erg boos bent ben je even niet happy met die ander en sex is dan even geen optie.
  • Eerst de ruzie even uitpraten in plaats van de ruzie eruit te vrijen. 
  • Goedmaak sex is een fantasie waarin we de ruzie oplossen met sex.
  • De ruzie moet even verwerkt worden en dat doe je niet met de benen wijd. Wanneer je weer balans hebt in je hoofd mogen de benen weer open.

Deze punten zijn door verschillende onderzoekers onderzocht en blijken allemaal waar te zijn. Voor de één zal goedmaak sex de ultieme goedmaker zijn terwijl iemand anders er niet aan moet denken. Het is wel het makkelijkst als je er beiden hetzelfde instaat, anders heb je weer een goede reden voor een stevige ruzie en die sex zal er dan nooit gaan komen…. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer