MuziekMuziek

Durf jij je spartaans te laten afbeulen?? Win een plek in mijn team en loop de Spartan Race IJmuiden.

Ik ben vorig jaar gaan sporten en heb toen het obstakel rennen ontdekt. Samen met twee vrienden hebben wij ons Team B4men gevormd en rennen wij (whahaha lees zij) niet onverdienstelijk over heel veel verschillende parcours. Op dit moment zitten Maarten en Rene zelf in Canada om mee te doen aan het WK OCR. Dit gaf mij de ruimte om een gelegenheidsteam samen te stellen voor de aanstaande Spartan Race in IJmuiden. Ik leg deze uitdaging dus ook bij jou neer!! Durf jij met mij mee over het loodzware maar te gekke parcours van de Spartan Race, ik verloot 3 plekken in mijn team. 

Spartan Race Nederland

De beste obstacle race ter wereld komt eindelijk naar Nederland. Of je deze ultieme race nu kent van de tv-zender Spike of niet, er is maar één manier om erachter te komen hoe bijzonder het is: meedoen. Het is al bijna zo ver! Op 21 oktober 2017, op het strand, in de duinen, het water en de bossen van nationaal park Zuid-Kennemerland bij IJmuiden aan Zee.

Obstacle race

Een obstacle race / run zoals de Spartan Race is een obstacle race in competitievorm. Er is een sterke community van sporters die over de gehele wereld deelnemen aan deze races. Ook in Nederland. Zo deden er in 2016 in het gehele land meer dan 200.000 mensen mee en werd er zelfs een EK gehouden in ons land. Tijd dus om de Spartan Race – een van de bekendste obstacle races ter wereld – te verwelkomen op Nederlandse bodem.

Deelnemers van alle niveaus

Bij de Spartan Race in IJmuiden aan Zee, onder de rook van Amsterdam, zijn deelnemers van alle niveaus welkom. Zo kies je als beginnend obstacle racer voor de Spartan Sprint (6+ kilometer en meer dan twintig obstakels). Wil je de grens opzoeken, meld je dan aan voor de Spartan Super (13+ kilometer en meer dan 25 obstakels). Kinderen van 4 tot 13 jaar gaan voor de Spartan Kids Race. In de voortuin van het nationaal park Zuid-Kennemerland vind je de ideale omstandigheden voor een avontuur om nooit te vergeten. Verrassend, uitdagend, rauw en avontuurlijk. En met de beroemde Spartan-obstakels.

Win 1 van de 3 kaarten voor een plek in mijn team 

Ik ben op zoek naar serieuze mensen die mij willen ondersteunen in deze race. Wat gaan we doen? Ik zal gaan starten rond 9.30uur op de Spartan Super (13km, 24 tot 29 obstakels). Winnen is natuurlijk wel meedoen!! Ik zal donderdagochtend 12/10/2017 de winnaars bekend maken. Wat moet jij doen voor een plekje??

  • Like B4men op Facebook en like deze post
  • Tag een vriend(in) die ook moet weten van deze actie
  • Deel deze post (openbaar) op je eigen tijdlijn  

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer