MuziekMuziek

Bones Sportswear: Durf jij sportief op te vallen in deze stoere outfit? Win-Actie voor hem en haar!!

Dat ik iets met skulls heb, dat moet je wel een keer zijn opgevallen, althans wel als je de blog volgt natuurlijk! Nu ben ik daarnaast ook gek op sport en ben ik druk bezig om samen met René en Maarten ons sportteam van de grond te krijgen, Team B4men (Whahaha makkelijker kan het niet toch). Nu is het lastig om mijn liefde voor skulls en sport te combineren zou je denken. Toch niet, want toen kwam Bones Sportswear op de Nederlandse markt. Deze keer hoefde ik niet te zoeken maar vonden zij mij! Hoe vet is dat!

Bones Sportswear Nieuw in Nederland

Bones Sportswear is niet helemaal nieuw. Het merk is ontstaan in Brazilië, twee vrienden ergerde zich toen zij zagen waar de kinderen van hen in moesten gaan tennissen. De kleding was oubollig, zonder creativiteit en al helemaal geen lef. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Het materiaal moest van de beste kwaliteit zijn en de prints moeten stoer en gewaagd worden. Tja, wie de twee eigenaren ziet verwacht ook geen lieve sportpakjes toch?

De mannen zijn aan het werk gegaan en de eerste shirts met het Bones Logo werd een groot succes. Er was dus wel degelijk vraag naar sportkleding voor mensen die wel uit de massa durven te springen. Inmiddels gaat Bones Original Sportswear  de hele wereld over en vanaf nu dus ook in Nederland. En zeg nou zelf, dit sport toch wel 100 % leuker en harder.

Onze Bones Sportswear kleding

Zoals jullie misschien op mijn Instagram al hebben kunnen zien heb ik al in mijn outfit gesport. Ik kan dus uit ervaring spreken als ik zeg dat de kleding prettig valt en lekker sport. Het materiaal is sterk, elastisch en ademt goed. Hierdoor blijft je goed droog tijdens een flinke workout in je kleding. Zoals ik stiekem internationaal heb kunnen zien richt Bones zich op verschillende sporten. De kleding is natuurlijk voor iedere sport te gebruiken, maar ik zou het echt een aanvulling vinden als er goede hardloopkleding bij zou komen 😉 Voor nu train ik hier graag in.

 

Winnen!! Bones Sportswear Kleding!! Winnen!!

Wij showen onze kleding natuurlijk niet voor niets, jij kan namelijk dezelfde kleding setjes winnen voor jou en je meissie. Ik mag namens Bones Sportswear 2 setjes (maat naar keuze) onder onze lezers verloten. Wat moet je voor deze toffe kleding doen:

  • Like Bones Sportswear op Facebook
  • Deel het bericht over Bones Sportswear van onze Facebookpagina op jouw Facebookpagina.
  • Vertel ons in comments (van dit bericht) op Facebook jouw motivatie waarom jij en je partner deze kleding moet winnen.

Actie loopt t/m 19 maart 2017, de winnaar zal maandag bekend worden gemaakt op Facebook.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer