MuziekMuziek

De week van B4men: burgers, whisky en een dikke auto!

Maandag: We begonnen de week met een review over een nieuw Burger restaurant bij ons in Hoofddorp. Wij hebben vorig jaar gegeten bij Brute Burgers en zoals altijd zijn wij eerlijk in ons oordeel. Niet alle burgers waren even lekker en daarom mogen wij binnenkort de vernieuwde versie komen proeven…wordt vervolgd!

Brute Burgers Review

Dinsdag: Soms word ik weleens moe van alle vooroordelen over anderen. Leef en Laat Leven. Als we elkaar allemaal eens wat meer accepteren en respecteren om wie of wat we zijn, zou dat het leven een heel stuk gezelliger maken.

B4men persoonlijk: Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!

Woensdag: De meeste mannen zijn wel bekend met het merk Chivas Regal. Ten onrechte heeft dit merk soms een wat goedkope naam omdat zij blended whisky’s verkopen. Ik heb pas geleden deze Chivas Regal Ultis mogen reviewen. Is deze whisky een toevoeging aan je whisky collectie?

Chivas Regal Ultis, een heel bijzondere blended whisky. Whisky van de Maand Februari.

Donderdag: De B4men Cheese Burger is één van de lekkerste burgers die op B4men gestaan heeft. Een burger die je absoluut niet normaal kan eten, maar daardoor des te lekkerder 🙂

B4men Cheese Burger met gekarameliseerde pittige ui en gebakken ei

Vrijdag: Wauw!!!! Zoals eerder gezegd, vind ik de Volvo S90 één van de mooiste auto’s op dit moment. Ook rijdend staat hij zijn mannetje en ik viel van de ene verbazing in de ander.

Review Volvo S90: Eén van de mooiste auto’s van dit moment!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer