MuziekMuziek

De week van B4men: baardtrends 2017/ koken met bier+winactie/Kane Watches+winactie.

Deze week heb ik maar liefst 2 winactie’s, wat een verwennerij!

Maandag: De afgelopen jaren zijn de horloges voor mannen alleen maar groter en dikker geworden. Ik vind dit niet lelijk hoor, maar ik miste soms een horloge wat “gewoon” bij iedere outfit past. Kane is er in geslaagd om met een simpel maar sterk en mooi design een horloge te maken wat hier wel aan voldoet. Wil jij ook dit te gekke horloge winnen, lees dan snel in het artikel wat je hiervoor moet doen.

Kane Watches horloges met stijl! Win jij een Kane Watch bij B4men?

Dinsdag: Zoals iedere dinsdag was het afgelopen dinsdag weer tijd voor B4men Persoonlijk. Uit de cijfers blijkt dat dit één van jullie favoriete item is op B4men. Dit keer was het een vrolijke B4men met alleen maar leuke dingen. Tevens een kleine Sneak Peak van alle kleding die ik de afgelopen tijd gekocht heb en waarvan jullie binnenkort diverse outfits zullen zien op B4men.

B4men Persoonlijk. Vakantie, lekker uit eten en nieuwe kleding!

Woensdag: Zijn er echte baard trends in 2017? Eigenlijk niet. Huh?? Waarom niet dan en waarom schrijf je er dan over? Omdat je merkt dat er niet echt meer trends zijn op het gebied van de baard. Alles mag en alles kan! Gelukkig veroordelen de baarddragers ook niet meer andere baarddragers, of de juist niet baarddrager. Er is meer respect voor elkaar gekomen, juist omdat de hype eraf is. Kom ik dus terug op hetgeen wat ik altijd al schrijf op de blog…Leef en laat Leven! Neemt niet weg dat het altijd leuk is om te kijken naar mooie baarden.

Baard Trends 2017: Stay or Go Away

Donderdag: Wij koken ontzettend veel met drank maar dan eigenlijk meestal met wijn of whisky. Met bier waren we nog niet echt heel erg bekend, maar dankzij dit boek is daar flink verandering in gekomen. Wat een te gek boek en wat een ontzettend lekkere recepten staan erin. Omdat ik het leuk vind dat mijn lezers ook kunnen meegenieten aan mooie en/of lekkere dingen in het leven, hebben we geregeld dat we maar liefst 3 boeken mogen verloten onder de B4men lerares. Wat je hiervoor moet doen, lees je in het volgende artikel.

Koken Eten Drinken Weten, alles over bier. B4men geeft 3 boeken weg!!!

Vrijdag: Vrijdag was het weer tijd voor een nieuwe toffe game review. Ditmaal mocht Nick Hitman testen en volgens mij was hij dit keer wel tevreden over de game 🙂  Zoals jullie weten neemt Nick geen blad voor zijn mond en dat is alleen maar goed!

Game review: Hitman – The Complete First Season (PS4)

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend met lekker eten en goed gezelschap. Vanavond halen wij old school een frietje en zondag gaan we zelfgemaakte pizza’s maken voor vrienden. Tevens ga ik zondag shoppen bij de Bijenkorf. Ik heb afgelopen week een commercial voor hun opgenomen en als bedankje heb ik een giftcard gekregen. Ik heb al eventjes op de site gekeken maar het gaat nog knap lastig worden. Ik kan namelijk zoals gewoonlijk niet kiezen wat ik het leukst vind. Het resultaat van mijn eerste commercial ooit zullen jullie snel op de Facebookpagina van B4men zien en wat ik zondag gekocht heb zal ik laten zien op mijn Instagram.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer