MuziekMuziek

Kane Watches horloges met stijl! Win jij een Kane Watch bij B4men?

Ik heb het al vaak gezegd maar ik vind horloges het perfecte sieraad voor mannen. Kane is een merk wat in alle eenvoud het ultieme design voor mannen heeft gemaakt.

Kane is functioneel met een perfect design

De afgelopen jaren zijn de horloges voor mannen alleen maar groter en dikker geworden. Ik vind dit niet lelijk hoor, maar ik miste soms een horloge wat “gewoon” bij iedere outfit past. Kane is er in geslaagd om met een simpel maar sterk en mooi design een horloge te maken wat hier wel aan voldoet. Ik persoonlijk vind het erg mooi in al zijn eenvoud. Het grappige is dat juist door het rustige design het horloge echt wel opvalt. Het horloge is heel erg plat op je arm en daardoor past hij heel goed onder een overhemd maar ook bij een casual outfit past hij erg goed. Het horloge heeft het vermogen om zich aan te passen aan de style die jij draagt. Bij een mooi maatpak zal het horloge stijlvol zijn, bij een casual outfit zal het horloge juist stoer zijn. Daarmee is dit horloge een musthave voor iedere man.

Kane van Amsterdam tot Tokio

De naam Kane is afgeleid van het Japanse woord “kaizen” wat verbetering betekend. De Japanse minimalistische stijl heeft ook een grote invloed gehad op het design. Deze Japanse kernwaarde werden gecombineerd met de kracht van het Amsterdamse design. Zo werd een “tijdloos” horloge gecreëerd. Het horloge heeft een paar sterke pluspunten:

  • design
  • zeer plat
  • makkelijk afneembare banden
  • prijs

De prijs noem ik bewust als laatste omdat het niet teveel zou moeten bepalen, maar de horloges van Kane kosten € 99,- en dit vind ik echt geen geld voor een goed horloge. Heeft het horloge geen minpuntjes? Ja zeker wel, de sluiting van het horloge is erg strak. De eerste keer dat ik het weer wilde openen brak ik zowat mijn nagels hierop….en geloof mij ik heb geen kunstnagels hoor.

Winnen!! Wil jij een Kane winnen??

Speciaal voor de lezers van B4men heb ik een Kane Horloge wat jullie kunnen winnen. Dit moet je doen voor het horloge:

  • Like het bericht op de B4men Facebookpagina
  • Deel het bericht over het horloge
  • Tag twee vrienden die altijd te laat zijn en dus een horloge goed kunnen gebruiken

Actie loop tot zondag 5 maart 2017 en de winnaar wordt zondagavond bekend gemaakt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer