MuziekMuziek

Tullamore D.E.W. komt naar Amsterdam en jij mag niet ontbreken.

Tullamore D.E.W. is voor mij echt wel één van de meest iconische Ierse whiskey’s die er verkrijgbaar zijn. Het is niet alleen een lekkere whiskey, ook qua ‘look en feel’ past Tullamore D.E.W. voor 100% bij B4men.nl. Nu komt op 28 mei Tullamore D.E.W naar Amsterdam, daar zal een te gek event en masterclass gegeven worden. Ik wil jullie dus maar wat graag attent maken op een super gave actie van Tullamore D.E.W. waarmee jij samen met 14 vrienden een waanzinnige Irish avond kan winnen in Amsterdam met Tullamore D.E.W.

TD event

Tullamore D.E.W. Irish Whiskey

Ik heb jullie al eens eerder meegenomen in de wereld van Tullamore D.E.W. (klik hier voor de artikels 1 en 2). Het was opa Daniel E. Williams die in 1829 de eerste Tullamore stookte. Toen nog een zware kruidige whiskey. Desmond, de kleinzoon van Daniel E. Williams heeft de Tullamore later omgevormd tot de Tullamore zoals wij die nu kennen. Als eerbetoon werden ook de initialen van opa gebruikt in de merknaam Tullamore D.E.W.

tullamore

De Ierse whiskey verovert Nederland

De Ierse whiskey doet het in Nederland erg goed en zeker bij een jong en nieuw publiek. Ierse whiskey is over het algemeen net even zachter en toegankelijker dan bijvoorbeeld een Schotse whisky. Zo ook de Tullamore D.E.W., hij is heel mooi zacht en past daarmee bij iedere gelegenheid. Door de uitstraling en door de goed betaalbare prijs is dit echt een whiskey voor de jonge generatie whiskey drinkers.

De Tullamore D.E.W. Actie

Wat staat er te gebeuren??? Jij kan samen met 14 vrienden een echte Tullamore D.E.W. Irish avond winnen op een geheime lokatie in Amsterdam. Het enige wat je hiervoor moet doen is een fles Tullamore D.E.W. kopen (geen straf lijkt mij) met een neckhanger zoals hieronder afgebeeld. Vul dan de unieke code in op de site en vanaf dat moment maak jij kans op die te gekke avond.

Schermafdruk 2015-03-10 13.25.40

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
 • L.S.
  Ik ben al jaren een liefhebber van Tullamore Dew en heb enkele jaren terug uw productiebedrijf ook bezocht in Ierland.
  Voor mijn gevoel bestaat er geen smaakvollere whiskey die zo zacht en intens van smaak is!
  Graag zou ik in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen aan het exclusieve Tullamore D.E.W. event in Amsterdam. Mijn unieke Codes zijn:
  -P68DV4G6
  -V44FN2G4
  -R36WD8M2
  -R82VD2R6

 • Beste Albert, De codes moet je niet hier op mijn website doorgeven maar op de site van Tullamore D.E.W. zelf. Sus met de actie.

Written by Jan Willem Huffmeijer