MuziekMuziek

Lente kapsels voor mannen 2015 by B4men.nl

korte herenkapsels

De lente staat inmiddels echt wel voor de deur. De eerste bloemen staan bij mij in de tuin alweer te bloeien en het kwik komt soms in het zonnetje alweer boven de 15 graden. Eindelijk kom ik weer een beetje in mijn element en dat zorgt er ook voor dat ik mij anders wil gaan kleden. Het moet allemaal weer wat frisser, het huis wordt schoongemaakt en opgeruimd. Tijd om je kledingkast onderhanden te nemen en eens goed naar je outfits te gaan kijken. Hé en bij een nieuwe frisse outfit hoort natuurlijk ook een frisse nieuwe lente coupe. Ik geef je graag een paar leuke ideeën voor de lente kapsels voor mannen 2015.

De lente kapsels voor mannen 2015

-De strakke look zijn we nog echt niet kwijt hoor en die zie ik ook voorlopig niet uit straatbeeld verdwijnen. Wel draag je hem niet meer zo heel lang bovenop. Het zware winter gevoel mag eraf en kort de bovenkant ook eens lekker in. Je kapsel blijf gewoon strak ook al is het wat korter.

-De natuurlijke look. Voor mij is en blijven deze coupes de lente kapsels voor mannen 2015. Ik vind het heerlijk om na jaren van de strakke look te hebben gedragen nu weer eens lekker los te kunnen gaan. En als ik zin heb in een strakke look kan ik die ook in dit kapsel maken door te kiezen voor een andere styling.

-De krullebol. Tja, zeker niet voor iedereen weggelegd (je moet natuurlijk wel krullen hebben 😉 ). Waar jaren mannen druk bezig waren om de krullen strak te kammen of weg te ‘gellen’ mogen de krullen nu juist weer worden gezien.

Nog meer inspiratie nodig??

Kijk eens op mijn YouTube Kanaal (klik hier).

Voor meer kapsels kijk in de volgende haar artikels.

-Kapsels voor mannen 2015 dit gaan de trends worden

-De kapsel trends van 2015

– Voorspel het kapsel van 2016

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Vind vooral de korte coupes zeer gaaf, helaas beginnen de inhammen al te komen waardoor het niet 1:1 gaat. Heb je toevallig tips qua kapsels hiervoor?

Written by Jan Willem Huffmeijer