MuziekMuziek

Waar mannen op afknappen, dus vrouwen doe er je voordeel mee!!!

Vorige week heb ik geschreven waar vrouwen op afknappen (Klik hier om te lezen waar vrouwen op afknappen), maar wij mannen kunnen natuurlijk ook afknappen op bepaalde dingen. Nu merk ik wel in mijn eigen omgeving dat de man moeilijker te peilen is dan een vrouw. Wat de ene man een enorme afknapper vind, vind een andere man dat juist mooi of aantrekkelijk. Ik heb voor jullie een top 10 gemaakt gebaseerd op mijn eigen vrienden/kennissen kring en ben dan ook erg benieuwd naar jullie mening, zijn jullie het met bepaalde afknappers eens of juist oneens!!

De top 10 afknappers van mannen

1. Te veel make-up: Hier denkt een vrouw heel anders dan de man, een vrouw denkt dat de man het mooi vindt als ze er helemaal opgedirkt bij loopt. Nee, een man ziet een vrouw het liefst met wat minder make up in plaats van helemaal dicht geplamuurd.

2. Zeuren over uiterlijk: Ik heb nog geen vrouw meegemaakt die dit NIET doet! Uren kunnen ze zaniken over wat ze niet mooi aan zichzelf vinden. Kom op zeg, denk je echt dat we bij je zouden zijn als we je een lelijke trol zouden vinden??? NEE, dus weg met die onzekerheid, daar wordt je zeker niet knapper van.

3. Mannelijk gedrag: Vloeken, boeren laten, scheten laten, allemaal gedrag wat niet vrouwelijk is en wat zeker een grote afknapper is. Wat ze allemaal op de wc doet moet ze lekker zelf weten, maar dan wel met de deur dicht!

4. Te veel praten: Tja, ook dit is wel een dingetje van veel vrouwen. Een gezellig kletskous kunnen we zeker waarderen, maar het kan ook te ver gaan. Alle nieuwste roddels over de Kim Kardashians van deze wereld boeit ons echt helemaal niet!

5. Te weinig praten: De tegenhanger van afknapper nummer 4, te weinig praten. Helemaal geen conversatie kunnen voeren is natuurlijk ook niet de bedoeling. We willen geen muurbloempje, anders worden de avondjes uit wel heel erg boring!!

6. Te bruin: Denk aan Barbie en ik denk dat jullie wel weten wat ik bedoel…zoooo niet mooi!!! Een beetje gekleurd is prima, maar iedere dag onder de zonnebank liggen daar wordt niemand mooier van.

7. Cup dubbel Z: Te grote namaak borsten, een man heeft liever puur natuur. Wat moet je met van die levensgrote dingen??? Als ze straks 80 is hangen ze ergens tot op dr knieën.

8. Jaloezie: Ook een man is weleens jaloers(al zullen wij dat nooit toegeven), maar vrouwen spannen vaak toch echt wel de kroon. Een gezellig avondje uit kan spontaan uitmonden als een ‘night from hell’ als je ook maar even te lang naar een andere vrouw gekeken hebt. Vrouwen mogen kijken wat ze willen, “want ze bedoelen er toch niets mee”, maar o wee als het andersom is. Nee, dit gedrag kan echt niet!

9. Onverzorgde nagels: Deze stond ook al bij het lijstje waar vrouwen op afknappen, maar ook de man knapt af op onverzorgde nagels en handen. Te lange nagels zijn trouwens ook een afknapper, of van die enorme nepnagels met zo’n witte rand… Bleghhh

10. Ballerina’s: Dit zijn van die oerlelijke platte schoentjes, waar de voet eruit komt te zien alsof deze een kilometer lang is. Vaak zijn ze ook nog eens helemaal afgetrapt en in allerlei spuuglelijke kleurtjes/printjes. Wat ook niet mooi is, is een vrouw die op (te)hoge hakken loopt. Vaak kunnen ze er dan niet goed op lopen en ziet het eruit alsof ze de vorige dag hard genomen is! wij zien liever een stoere laars of sneaker.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
6 comments
 • Poe en ik maar denken dat vrouwen van een zekere leeftijd veeleisend waren 😉 Maar goed, whatever turns you on. Ieder zijn ding. Ik kan goed met mannen overweg die wat minder piepen en klagen over triviale zaken. Geldt ook voor vrouwen.

 • Ben het hier merendeels wel mee eens haha. Ja te veel makeup is gewoon echt niet mooi. Op de middelbare school waren meiden hier altijd er goed in dan zag je echt zo een lijn zitten op de wang en de nek was dan wit.
  Die lange nep nagels snap ik ook niet. En te veel onder de zonnebank ja dat ziet er gewoon ook niet uit, die zijn als ze 30 zijn helemaal gerimpeld.
  En over dat jaloezie..je mag best kijken maar snap dat een vrouw dat niet leuk vind en zich daar onzeker va gaat voelen 🙂 dus waarom zou je het doen waar zij bij is?
  Anyways leuk lijstje
  *burp*

 • Haha erg leuk humoristisch geschreven en vooral herkenbaar! Toch zijn er wel wat mannen die echt niet door hebben wanneer een vrouw veel make-up draagt! :O Vooral van die getekende wenkbrauwen, yukk!

Written by Jan Willem Huffmeijer