MuziekMuziek

Hoeden zijn in!!!

grijze trui met wit overhemd

Is de hoed in? ja zeker! Is het booming? Nee nog niet! Hoeden zijn net als baarden een ding waar je tijd voor nodig hebt om er aan te wennen. Een hoed is groot, valt op en je maakt er een enorm statement mee.

Als je goed kijkt naar de reclames op tv en de mode advertentie’s in de tijdschriften, dan zie je daar steeds vaker de man met een hoed op. Dit is voor mij het teken dat we langzaam aan het beeld van de man met een hoed gaan wennen. Ik denk dat deze trend ook wel een boost heeft gekregen door de serie Peaky Blinders. Hier zie je mannen lopen met de bekende platte petten en met hoeden. De serie heeft door zijn populariteit een enorme stempel gedrukt op het modebeeld van mannen.

Wat nu, gelijk naar de winkel rennen om een hoed te halen? Als je graag voorop loopt in de mode, moet je dit zeker doen! Maar even wachten is ook zeker niet erg. Laat het beeld maar even wennen, kijk eens rond in een winkel waar ze hoeden verkopen en pas eens een hoed. Wie weet staat hij geweldig. Ik denk echter dat je wel een paar keer nodig zal hebben om er zelf aan gewend te raken.

Zoals ik nu tegen deze aankomende trend aankijk, zullen we in het voorjaar de eerste echte trend zien. Waarom dan pas? In de winter is een hoed groot en aanwezig en dat zal voor veel mannen even te heftig zijn. Het voorjaar en de zomer zijn het ideale seizoen om in te stappen. Dit komt omdat de hoedjes die dan gedragen worden een stuk minder heftig zijn, denk aan de stro hoedjes of een stoere baseball cap.

hoe draag je als man een hoed

hoe draag je een hoed

hoed dragen

|Bedenk goed dat wanneer je met een hoed begint dat je regelmatig aangesproken zult worden. Maar net als met de baard de aanhouder wint!|

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer