MuziekMuziek

Fashion trends 2022 voor mannen

fashion trends 2022 voor mannen

Fashion trends 2022 voor mannen. De eerste fashion trends voor het komende jaar worden steeds duidelijker. Waar de mannen de afgelopen jaren een beetje achter bleven bij de vrouwen als het om kledingtrends ging, gaat dat dit jaar veranderen voor de mannen. De fashiontrends in 2022 gaan voor mannen een heel stuk spannender worden. De afgelopen jaren waren minder uitgesproken dan wat we de komende jaren te zien gaan krijgen. De komende trends zullen niet zomaar op straat te zien zijn nadat ik ze heb opgeschreven. De komende trends zullen tijd nodig hebben en niet iedereen zal zich zomaar comfortabel voelen bij grote veranderingen. Daarom hebben trends een aanloop nodig. De trendsetters, mode freaks, influencers, muziekanten zullen er de komende tijd alles aan doen om deze fashion trends te laten zien. Na verloop van tijd zal je merken dat er steeds meer van deze “rare” fashion trends in je kast liggen.

Er zijn verschillende trends en stijlen die we de komende tijd meer gaan zien. Deze trends kunnen op zichzelf staan maar ook gecombineerd worden met andere trends. Omdat het lastig is om heel goed te voorspellen wanneer we de trends precies gaan zien, lopen de trends daarom qua seizoenen door elkaar. Maar voor alle trends geldt deze keer het wordt een stuk heftiger en ruiger.

Lang harig tuig 2022

Als kapper moet ik natuurlijk beginnen met de kapseltrends 2022 voor mannen. Ik ga deze keer iets specifieker in op die fashion kant van het haar. Voor de algemene en draagbare mannenkapsels 2022 klik op de link. Deze keer gaan we terug naar de punk en Beatletijd. Naar de tijd van het langharig tuig, LETTERLIJK! De kapsels worden langer maar ook ruiger of juist sluiker. Gek om te zeggen maar in veel trends zullen we de verschillen tussen mannen en vrouwen kleiner zien worden. De mannen worden wat vrouwelijker en de vrouwen wat mannelijker. Deze trend zie je niet alleen terug in de kapsels maar ook in de kleding. Een heel mooi voorbeeld van deze stijl zijn de winnaars van het songfestival Måneskin.

Zet iets op je hoofd, hoeden, petten, mutsen dit is hip!

Als kapper is dit een trend die ik minder leuk vind….grapje natuurlijk! De komende tijd zien we de meest gekke hoofddeksels, hoofdtooien of hoofdversieringen. Waarom ik dat op deze manier opschrijf? Omdat het letterlijk zo gaat worden. Ik zou bijna zeggen hoe gekker hoe beter. Toch snap ik wel dat dit een lastige trend is. Daarom is de titel ook “zet iets op je hoofd”. Petten en hoeden zien we al wat langer opkomen maar nu gaan we een stapje verder. Misschien voelen door al die gekke dingen de iets minder gewaagde mannen zich gesterkt om toch iets op te zetten dit jaar.

Het witte T-Shirt wordt de held van de lente en zomer 2022

Het witte t-shirt is het kledingstuk van 2022! Wij zullen de komende lente of zomer het witte shirt echt overal voorbij zien komen. Het witte shirt kan in heel veel verschillende stijlen of op heel veel verschillende manieren gedragen worden. Wil je een beetje passen bij de trends hierboven, dan zorg je voor een paar toffe shirts die net even te groot zijn, oversized is het helemaal.

Pastel hoeft niet saai te zijn

De afgelopen jaren hebben we de kleding van de vrouwen steeds meer pastel zien worden. Nu zijn wij mannen aan de beurt. De pastelkleuren gaan we steeds meer zien voor mannen én voor vrouwen. Ook in deze fashiontrend 2022 zullen de verschillen tussen mannen en vrouwen steeds kleiner worden. Pastel kleuren komen terug in een tof pak maar ook in de casual kleding zien we deze trend heel veel. Ook zien we de pastelkleuren terug in de sneaker trends 2022.

Het jasje is helemaal terug van weggeweest in 2022. Zoals geschreven zullen deze colbertjes veelal pastelkleurig zijn. De jasjes zijn lichter en zullen heel casual gedragen kunnen worden. Deze trend vraag eigenlijk meer om foto’s dan om woorden. De tegenhanger van deze trend is het leren jasje. Die past bij de ruige kant van de fashion trends de komende tijd.

Stoere brillen zijn het accessoire in 2022

De bril krijgt ook weer een prominente rol in de mode. En hier geldt hetzelfde als met de hoeden, petten en mutsen….hoe gekker hoe beter! Die bril moet opvallen!! Hij moet van je hoofd knallen, eerst komt je bril binnen en daarna pas jijzelf. Kies wel een bril die goed bij je stijl past anders zal de bril je outfit echt naar beneden trekken en dat zou zonde zijn.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer