MuziekMuziek

Top 5 lekkerste Burger recepten van B4men

Zoals de vaste lezers wel zullen weten, wij zijn gek van burgers. Je kan ons letterlijk s’nachts wakker maken voor een goede burger. Nu zijn er mensen die burgers niet culinair vinden maar geloof me, het is echt niet makkelijk om een smaakvolle burger te maken. Gelukkig wordt de burger steeds populairder en gaan mensen ook wat meer experimenteren. Wij hebben het geluk dat wij onze burgers op de BBQ kunnen bereiden. Dit maakt qua smaak echt wel heel veel verschil. Meerdere keren per maand staat hij aan, of het nu winter is of niet. Niet alle burgers die in deze top 5 staan zijn klaargemaakt op de BBQ voor iedereen wat wils dus. Wil je meer lekkere recepten maken, neem dan zeker ook eens een kijkje op onze foodblog Familie over de Kook.

Top 5 lekkerste Burger recepten van B4men

Gevulde Bacon Burger

Deze burger was in eerste instantie een behoorlijk rotklus om te maken. Ik had één of ander apparaat gekocht van uit zo’n Tell Sell reclame en dat ding werkte echt voor geen meter. Dat was eens maar nooit meer!!! Achteraf had je dat ding ook helemaal niet nodig om deze burger te maken maar dat zul je wel lezen in het artikel. De smaak van deze burger is echt voortreffelijk.

Burgertime!!! Gevulde Bacon Burger

Spicy Kipburger

Dit was een burger die ook weer heel erg lekker was maar die in eerste instantie niet helemaal goed ging. Deze burger moet je eerst even frituren en dan in de oven verder bereiden, helaas ging het frituren niet helemaal goed en bleef de burger aan het frituurmandje kleven. Als tip heb ik dan ook gegeven om hem gewoon een paar minuten in een grote wok met olie te maken en daarna in de oven te doen. Laat je dus niet afschrikken, de smaak is namelijk wel ontzettend lekker.

Burgertime!!! Hot & Spicy kipburger..echt te lekker!!!

B4men Culi Burger

De B4men Culi Burger mag natuurlijk niet ontbreken is deze top 5. Dit is niet zomaar een burger, het is een burger die behoorlijk wat werk vraagt. Het is wel een burger waar je je gasten enorm mee kan verassen. Deze burger moet je eigenlijk gewoon een keertje klaarmaken.

B4men Culi Burger met paddenstoelen, kwartelei en truffel

Burger met Boerenjongens

Dit is één van de eerste burgers op de blog geweest, let daarom niet op de kwaliteit van de foto’s en de schrijfstijl…dat is echt bedroevend. Je kan daardoor wel goed zien dat we behoorlijk vooruit gegaan zijn met de blog. Dit recept bestaat uit een kant en klare hamburger, iets wat we nu echt niet zouden doen, tenzij het een heel bijzondere kant en klare burger is.  Deze burger was desondanks wel heel erg lekker en dat kwam door de boerenjongens.

Hamburger met boerenjongens

Crunchy Kipburger

Je hoeft echt niet alleen maar burgers te maken van gehakt. Deze kipburger was by far favoriet bij de kinderen. Hij is niet klaargemaakt op de BBQ, dus ook mensen zonder een BBQ kunnen deze burger met een gerust hart klaarmaken.

Pittige crunchy kipburger

Dit was de top van 5 van dit moment!

Voor ons belangrijk

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer