MuziekMuziek

Een vrouw achter de BBQ??!! Pure passie voor het vuur Tootsie Tomanetz.

Dat de BBQ niet zomaar een ding is waar je wat vlees op kan verbranden is inmiddels steeds groter en bekender aan het worden. Ook op B4men.nl geven we het echte BBQen veel aandacht doormiddel van lekkere bbq recepten en artikels over de basis van goed BBQen. Ik geef gelijk toe dat ikzelf ook nog heel veel te leren heb en gelukkig wordt ik met raad altijd bijgestaan door Peter Bootsma, een BBQ held. Toch vraag ik mijzelf dan weleens af, heeft iemand met zoveel kennis, ervaring en de nodige bbq wedstrijden op zijn naam nog iemand waar hij met bewondering naar kan kijken. Die vraag werd afgelopen week beantwoord met een filmpje wat Peter deelde op zijn Facebookpagina. Ik laat het filmpje zo zien, maar eerst stel ik jullie voor aan Pitmaster Tootsie Tomanetz.

Tootsie1_680x382

Tootsie Tomanetz

Tootsie Tomanetz, is 81 jaar en geboren in Lexington, Amerika. Tootsie Tomanetz is Pitmaster bij Snow’s BBQ en werkt inmiddels 52 achter de BBQ. Deze vrouw start haar dag rond 08:00 bij Snow’s BBQ en stop wanneer het vlees is uitverkocht. Deze vrouw is zonder twijfel één van de hardst werkende vrouwen ter wereld maar heeft wel een geweldig beroep. Ik denk dat ik het niet meer ga redden om bij haar een stuk vlees te halen maar je weet het nooit, het staat in ieder geval hoog op de bucketlist! Ik kan het niet mooier vertellen dan dit portret over deze vrouw, kijk en geniet!

toetsie TM_SnowsPit_2013

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer