MuziekMuziek

Hamburger met boerenjongens

Hamburger met boerenjongenstilburger

Boerenjongens……..dat is toch iets heel ouderwets?? Het imago van de boerenjongens is onterecht ouderwets. Iedereen kent het wel maar heeft het tegenwoordig echt niet meer in huis. Dat moet anders hebben ze bij Eliterna gedacht en ze zijn een charmeoffensief begonnen.

Boerenjongens zijn rozijnen op brandewijn. Je kan ze over een toetje doen maar je kan er ook erg lekker mee koken. Koken?? ja, erg lekker in stoofpotten en in de betere sausen voor over je vlees.

Ik kan jullie er wel een hoop over vertellen maar ik moet het natuurlijk ook zelf testen voor jullie. Dus hier is hij dan een hamburger met boerenjongens, uien en oude kaas. Dit is een bekend recept en de naam voor deze hamburger is een Tilburger.

Wat heb je nodig

-runderhamburgers DSC01515

-broodjes

-boerenjongens

-uien

-oude kaas

(-sla)

Beging met de uien, snij deze in ringen. Zet twee koekenpannen op het vuur en fruit je uien glazig. Wanneer je uien glazig zijn doe je ook de hamburgers in de andere pan. Nu doe je bij de uien en paar goede volle lepels boerenjongens en laat het vocht verdampen en laat de uien lekker karamelliseren.DSC01520

Als laatste doe je een goed plak oude kaas op de hamburger en wacht tot deze is gesmolten.  Beleg  je broodje met eventueel een beetjes sla, de hamburger met oude kaas en hierboven op doe je de uien met de boerenjongens.

Ik zeg pas op voor je vingers want die eet je erbij op!!!

DSC01523

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer