Roze Reuzel Pomade nog vetter, nog beter!!

 

Dat de gasten van Schorem niet stil zitten is duidelijk, we zien ze in veel tv programma’s voorbij komen en ook op Social Media zijn ze niet te missen. Wie ze volgt op Facebook en Instagram kan zien dat ze heel de wereld over vliegen om hun kunsten te laten zien. Ik blijf het super gaaf vinden dat zij het “vak” zo op de kaart zetten. Schorem staat niet alleen maar voor een geweldige knip ervaring maar inmiddels gaan ook de producten van Schorem, de Reuzel Pomade, als warme broodje over de toonbank. Naast de bekende Rode Reuzel en de Groene Reuzel is er inmiddels ook een Blauwe en Roze reuzel (klik hier voor de reviews 1 en 2 )

image

Roze Reuzel Pomade

Even voor de duidelijkheid, dit is geen Reuzel speciaal voor vrouwen! Tja, dat de kleur een beetje dubieus is past ook wel weer bij Schorem. Waarom dan nog meer, op de toch al goede producten die zij hadden. Nou het kon nog wat sterker en heftiger. De roze Reuzel Pomade ligt in het verlengde van de groene Reuzel Pomade. De groene Reuzel Pomade is op een oliebasis en dus wat vettig maar ondanks dat hij wat vet was is hij nog steeds redelijk uit het haar te spoelen.

imageDe roze Reuzel Pomade is ook op een vette basis, maar in dit geval is hij zo sterk en vet dat je hem echt niet zomaar uit het haar kan wassen. Zoals met alle producten die wat extremer zijn is het zo dat de doelgroep voor deze Pomade wel wat kleiner is. Echter wanneer je wel tot de doelgroep van de roze Reuzel Pomade behoort, zal je hier wel super blij van worden. De sterkte van deze pomade is zoveel beter dan de groene, dat de hoge vetkuiven en de Pychokapsels geen enkel probleem meer zijn.

Zo gebruik is Roze Reuzel Pomade in mijn haar:

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
  • Ik heb dun haar met krullen en gebruik sinds een tijdje ook die roze reuzel. Daar is het misschien niet voor gemaakt maar toch werkt het perfect! Krijg dan een hele mooie dikke bos die zich makkelijk laat stylen met prachtige shiny krullen, zonder dat het haar echt kneitervet is. Topspul!

Written by Jan Willem Huffmeijer