Reuzel pomade, De nr 1 pomade voor B4men.

Er word mij vaak gevraagd naar mijn geheimen op het gebied van het haar en het in model brengen van je haar. Ik heb zoals jullie al heel lang weten geen geheimen!! Ik vertel jullie juist graag alles wat ik weet.

logo-reuzel

De Reuzel pomade

Momenteel is er echt wel 1 heel grote hit op het gebied van haarproducten en dat is de Reuzel Pomade. Deze pomade is ontwikkeld door Schorem haarsnijder en barbier uit Rotterdam en is de hardloper onder de mannen. Ik heb deze pomade al eens eerder een review gegeven op B4men.nl klik hier. Dat ikzelf ook een grote fan ben van de Reuzel Pomade hebben jullie op de site en in mijn YouTube filmpjes wel kunnen zien. Ik gebruik het zelfs in mijn snor!! Ook bij ons in de barbershop hebben de klanten de Reuzel helemaal gevonden en het vliegt de winkel uit!!

schorem reuzel hairpomades.com
Reuzel pomades in 3 formaten. Foto: Hairpomades.com

Hoe gebruik je Reuzel

Leuk dat het zo goed verkoopt, maar hoe kan je het nu het beste gebruiken? Reuzel heeft twee verschillende soorten, een rode en een groene, deze zijn totaal verschillend en je gebruikt ze dus op een totaal andere manier.

De rode Reuzel: De rode Reuzel is op een waterbasis, dat wil zeggen dat hij oplost in water. De rode Reuzel was je dus gemakkelijk uit je haar, zelfs zonder shampoo. Toch heeft deze reuzel wel een goede stevigheid en zeker wanneer je hem gebruikt in droog haar. Ikzelf maak na het inbrengen de reuzel altijd een klein beetje vochtig voor nog meer stevigheid.DSC04136

 

De groene Reuzel: De groene Reuzel is op oliebasis en dus vet. Deze moet je uitwassen met shampoo, met alleen water kom je er niet. Ook blijft hij soepeler in het haar en geeft hij meer glans dan de rode pomade. Omdat de groene reuzel op een oliebasis is, maakt hij het haar ook wat zwaarder….wil je dus een hoge kuif ga dan voor de rode variant. Wil je een ‘kak strak’ achterover gekamde look met veel glans dan is deze Reuzel perfect.DSC04138

 

De rode en groene Combi: WAT??? Ja, ze zijn te combineren! Wel is het belangrijk te weten dat je dit in de juiste volgorde moet doen, anders wordt het een zooitje. Waarom je het zou mixen???Wanneer je een kapsel wilt hebben met veel stevigheid en met een hoge glans dan is het maken van een combi ideaal. Wat je moet doen is je haar droog maken en dan eerst de rode Reuzel in je haar doen zoals je het altijd doet. Neem dan een klein beetje groene Reuzel en breng die over het al gestylde haar aan. Je zal zien dat je nu een super mooie glans over het kapsel krijgt.

DSC04133

Zo gebruik ik mijn Reuzel:

Kapsel:

Snor:

schorem
Reuzel bedacht en gemaakt door Schorem Rotterdam.

 Wil je meer weten over de achtergrond lees dan mijn vorige artikel over Reuzel Pomade klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
  • Hello,

    I would like to know in which store in Amsterdam could I buy Reuzel pomade. I don’t buy over Internet so I would like to buy it from a shop.

    Thank you!

  • De nieuwe Reuzel pink is echt mijn favoriet!
    high hold en een mooie shine

    Reuzel pink is echt een aanrader!

Written by Jan Willem Huffmeijer