Reuzel Pomade voor en door Schorem.

logo-reuzel

Sinds kort hebben wij ook bij ons in de barbershop in Lisse de pomade van Reuzel. Deze pomade is zo lekker dat ik hem jullie niet kan ontzeggen.

 

Reuzel Pomade en Schorem Haarsnijder en Barbier

rauzel-about
Schorem Haarsnijder en Barbier, Rotterdam bron afb: www.reuzelpomade.com

Dat de mannen van schorem een stel slimme gasten zijn wisten we al. Zij hebben voor mij bijna in hun eentje de hele barberwereld in Nederland op de kaart gezet. Dat de liefde voor het vak heel diep zit blijkt ook weer uit deze pommades. Dat de wereld van de haarproducten helemaal was overgenomen door vrouwenproducten hoef ik geen barbier / herenkapper uit te leggen. Er waren bijna geen echt lekkere producten speciaal gemaakt voor mannen. De mannen van schorem uit Rotterdam hebben hier nu verandering in gebracht met twee super pommades!! Ze zijn heel diep de geschiedenis van de pomade in gedoken en hebben met de opgedane kennis en de eisen die zij zelf stellen aan hun producten deze twee pommades ontwikkeld.

DSC04132
Reuzel Pomande review by B4men.nl

Reuzel Pomade

De naam reuzel is een verwijzing naar de geschiedenis. Pommades werden vroeger van dierlijk vet gemaakt en geparfumeerd met appel. Het dierlijk vet noemde men reuzel, Het woord pomade is afgeleid van het Franse woord ‘pomme’  wat appel betekend. Ook dit geeft weer aan hoever er is doorgedacht over dit product. De pommades van Reuzel worden gemaakt in America en zijn niet getest op dieren.

DSC04133
Reuzel Pomande review by B4men.nl

 

Reuzel Pomade Groen

De pomade van Reuzel uit het groene blikje is een geweldig product voor mannen die graag een goede versteviging wensen en niet teveel glans. De pomade is gemaakt van beewax en geeft een heerlijke geur. De geur van de pomade is nog een beetje opgefrist met de geur van pepermunt. Het product is wat steviger en moet rustig en beleid uit het blikje gehaald worden.Het beste resultaat krijg je wanneer je het product gebruikt in droog haar. Ondanks dat hij is gemaakt op basis van olie krijg je hem makkelijk uit het haar met shampoo (geen Dreft nodig zoals bij ander wax hahaha).

DSC04138
Reuzel Pomande review by B4men.nl
DSC04148
Reuzel Pomande review by B4men.nl

Reuzel Pomade Rood

Deze pomade is vanaf nu mijn favoriet! Wat een waanzinnig lekker product!!  Deze geeft stevigheid en een super mooie glans zonder dat hij vet is. Ik blijf nog steeds een fan van de Suavecito Pomade, maar wat ik daar mis is die mooie diepe glans en dat heeft deze pomade van Reuzel wel. Ook voor dit product geldt dat hij het beste resultaat geeft in droog haar. Wanneer je dit product gebruikt is het niet nodig om heel veel te gebruiken, een kleine hoeveelheid goed verdelen in je handen en dan aanbrengen in het haar is voldoende. Wanneer je graag iets meet stevigheid wenst….doe dan na het aanbrengen je handen een heeeeel klein beetje nat maken onder de kraan en ga dan met je natte handen over je haar. Dit zorgt ervoor dat de pomade na het opdrogen net even steviger is. De geur is trouwens ook erg lekker het heeft een beetje een zoete geur (ze zeggen dat het naar cola moet ruiken,  maar dat ruik ik zelf niet).

DSC04136
Reuzel Pomande review by B4men.nl
DSC04147
Reuzel Pomande review by B4men.nl

 

Kortom twee geweldige Reuzel Pomade van eigen bodem!! Ook voor de prijs hoef je het niet te laten met € 15,- vind ik het zeker niet duur. Voor de verkoop van de producten kan je altijd bij ons in de salon te recht of op de webshop van Reuzel zelf klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
 • Geachte,
  Wij zijn groothandel in kapperproducten.
  Wij willen graag Reuzel Pommades bestellen.
  Aan welke prijs kunnen wij Reuzel aankopen?
  113 gr en 265 gr Potten.

 • Beste b4men,

  Ik heb mijn eigen salon en vroeg me af of jullie ook grote variate boxen ver Kopen?
  Zoja, wat is jullie prijs.

  Mvg jessica price
  Owner at:
  Hairstudio infinity
  Noordstraat 42
  4531gh
  Terneuzen

 • Ik heb een haarstudio in Arendonk België en ben op zoek naar fijne producten voor de man.
  Deze pomades van Reuzel staan mij wel aan en vroeg mij af of er ook shampoos en dergelijke van dit merk aan te bevelen zijn en of ik deze bij een groothandel kan bestellen?

  Dankjewel voor jullie advies!

  Met vriendelijke Groet,
  Fien Lavrijsen
  Haarstudio Aura

Written by Jan Willem Huffmeijer