MuziekMuziek

Top 5 zomer kapsels voor mannen volgens B4men

Het kan mij niet snel genoeg gaan, maar we gaan langzaam naar de zomer. Het is dus tijd om je haar aan te passen op de nieuwe zomertrend. Ik zal het jullie een stuk makkelijker maken door deze top 5 zomer kapsels voor mannen. Kies het kapsel uit wat je graag wilt dragen deze zomer en ga hiermee naar jou kapper!!

Top 5 zomer kapsels voor mannen

– De Pompadour nieuwe stijl. Deze compromis tussen het strakke kapsel en het natuurlijke haar wat we steeds meer gaan zien is de trend deze zomer. De Pompadour nieuwe stijl heeft natuurlijk nog wel de kuif maar is minder strak gestyled en creëer je ook met andere producten. Ik schrijf heel snel een uitgebreid artikel over dit zomer kapsels voor mannen. Onder aan het artikel staat een filmpje hoe ik de pompadour nieuwe stijl zelf in mijn haar maak.

image
Mijn pompadour nieuwe stijl.

zomer kapsel mannen inspiratie

-Natuurlijk haar met veel textuur. Dit kapsel probeert al langer naar voren te komen als trend voor dit jaar. Toch kunnen heel veel mannen het strakke kapsel maar moeilijk loslaten en ik moet zeggen dat ik dat zelf ook wel heb. Ikzelf zit ook ik de tussenfase. Dit zomer kapsel laat je knippen/snijden met heel veel structuur (laagjes) zodat je veel beweging in je haar krijgt.

-Het Fury kapsel. Over dit kapsel heb ik al een mooi artikel geschreven klik hier. Brad Pitt heeft dit kapsel een gezicht gegeven en het is erg populair.

-De undercut kapsels. De undercut kapsels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Undercut, is dat je zijkanten niet aansluiten op de bovenkant. Veel kappers hebben altijd geleerd dat aansluiten het belangrijkste is van een kapsel. Vertel dus heel goed dat dit niet de bedoeling is bij dit kapsel. Ik maak in de praktijk nog te vaak mee dat er kappers zijn die deze techniek niet durven uit te voeren.

-Afro kapsels. Veel jonge mannen met kroeshaar gaan het haar steeds groter dragen en de grote ronde afrokapsels zie je deze zomer steeds vaker in het straatbeeld verschijnen.

Zie je zelf nog een leuke trend of heb je een gaaf kapsel wat je met ons zou willen delen laat het achter in de comments!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Hee,

    Leuk artikel, ik heb zelf heel steil bruin haar en ik vind het lastig daar een goed kapsel bij te vinden. De pompadour heb je wat stevig haar voor nodig lijkt me. Wat zou je een man aanraden voor zomer 2015 met steil dun haar?

Written by Jan Willem Huffmeijer