MuziekMuziek

Kapsel trends zomer 2017: mannen met welk kapsel ga jij op vakantie????

Yes, de vakanties gaan eindelijk beginnen!! Tijd voor een tof zomer kapsels mannen. Weet jij al met welk kapsel jij de vakantie ga inluiden?? Wat zijn de kapsel trends zomer 2017. Ik heb speciaal voor de vakantie wat stoerdere en makkelijk te onderhouden kapsels voor je uitgezocht, zodat jij deze vakantie de blits maakt. Kies één van de onderstaande kapsels en ren nog even snel naar je kapper/barbier. Jouw kapper/barbier kan je ook adviseren welk product het beste past bij je kapsel. Denk hierbij ook even na of je veel het water in zal gaan of alleen maar in de zon gaat liggen bakken. Ook is het belangrijk nog even te checken of de verpakking van je product niet te groot is voor in de handbagage. Zonde om op het vliegveld je product al te moeten inleveren toch?? Goed kapsel, goed product en in de juiste bagage?? Dan is het tijd voor een super vakantie! Goede reis en geniet ervan.

kapsel trends zomer 2017

zomerkapsels mannen en heren

kapsel trends mannen zomer

kapsel trends zomer mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer