Top apps voor mannen met baarden.

Als we alle ophef mogen geloven, zijn er twee grote trends gaande. De digitalisering en het dragen van een baard. Nu is dat laatste natuurlijk al eeuwen oud, maar deze twee werelden komen tegenwoordig steeds meer samen. Wil je nieuwe mensen ontmoeten, met nieuwe stijlen experimenteren of simpelweg je telefoon opnemen? Wij zetten enkele van de meest opvallende baard-apps voor je op een rijtje. Laten we dit overzicht meteen maar beginnen met Neerlands trots op grooming gebied; Philips.

Philips Grooming App

Philips.com/groomingapp

Deze app van Philips laat je alle mogelijke stijlen of je baardloze gezicht proberen. Het gaat ons wat ver om eerst je baard te scheren om verschillende stijlen te proberen. Pak daarom anders even een jeugdfoto van vroeger, toen je nog lekker glad was. Met enkele eenvoudige handelingen, weet je zo welke stijl jou (ook) staat!

Bristlr

Bristlr.com/

There are many people with beards who like to have them stroked. And there are many people who don’t have beards, but would like to stroke them. Bristlr is the link between the two.

Duidelijker dan dit wordt het niet. Tinder voor baard-fanaten! Vind jouw ideale match en kroel-away.

BeardSwipe

Beardswipe.me/

Misschien is het een grap, maar de functionaliteit van een baard voor het opnemen je telefoon is onmiskenbaar. Zorg er wel voor dat je je smartphone fris houdt, voor je het weet is je baard vies!

Instagram

Ben je gewoon op zoek naar inspiratie over baarden, probeer dan verschillende #hashtags op Instagram uit. Engels doet het net altijd iets beter dan Nederlands, zoek dus bijvoorbeeld op #beard:

Dit overzicht is zeker niet volledig. Er zijn nog meer apps om je baard te pleasen. Nieuwe apps vereisen vaak een nieuwere versie qua besturingssytemen. Met een van de nieuwste toestellen van dit moment beschik je over een prima apparaat om deze apps uit te proberen. Zo kun je een Samsung Galaxy S6 kopen en ben je weer helemaal bij de tijd. Met de bovengenoemde apps, zorg je dan ook meteen dat je baard weer happy is.

Ken jij nog leuke, handige apps voor je baard? Deel ze in de comments!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer