MuziekMuziek

Mannen met rood haar 11x inspiratie kapsels

Dit keer geen kapsels voor mannen met grijs haar maar inspiratie kapsels voor mannen met rood haar. Op B4men heb ik al veel aandacht besteed aan kapsels voor mannen met grijs haar maar nog niet eerder voor de roodharige onder ons. Tijd dus om daar verandering in aan te brengen!

Mannen met rood haar

Ik hoor bij mij in de Barbershop nog steeds mannen met rood haar dat ze balen van hun haarkleur. Ook hebben roodharige mannen het idee dat bepaalde kapsels bij hun minder goed staan dan bij hun bruin of blondharige vrienden. Absolute onzin! een rode haarkleur maakt je juist bijzonder en laat je opvallen. Wees dus trots op je rode haren en draag zeker gewoon het kapsel wat jij graag wilt. Voorheen schaamde mannen met een rode baard zich ook en inmiddels willen veel mannen juist een rode baard. Misschien ben jij zelfs wel gezegend met en rood haar en een rode/ginger baard. Het enige nadeel van roodharige zijn is dat je haar meer verzorging vraagt. Rood haar is namelijk grover van structuur en dit heeft als nadeel dat je haar sneller gaat pluizen. Tevens heeft de neiging om sneller uit te drogen. Marie Louise, weliswaar geen man maar wel roodharig, heeft hier zelf ook veel last van en balen dat ze hiervan doet. Het is gemakkelijk op te lossen door vaker een crèmespoeling te gebruiken en misschien niet heel mannelijk maar wel effectief, is om toch af en toe een haarmasker te gebruiken.

kapsel inspiratie voor mannen met rood haar

Vanwege nieuwe regelgeving heb ik alle Pinterest foto’s van mannen met rood haar moeten verwijderen. Graag verwijs ik je dan ook door naar mijn B4men Pinterest Pagina voor meer inspiratie. 

De juiste haarverzorging

1: Was je haar eerst met een shampoo en spoel dit uit met lauwwarm water.
2: Breng conditioner aan en spoel dit uit ook weer met lauwwarm water.
3: Spoel je haar met koud water na. Hierdoor sluiten de haarporiën en ziet je haar er glanzender en gezonder uit.
4: Gebruik je veel styling producten in je haar en is je haar erg droog geworden, dan is het geen overbodige luxe om eens een haarmasker te gebruiken. Een haarmasker hoef je zeker niet een paar uur in te laten trekken. 10 minuten kan echt al voldoende zijn.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer