MuziekMuziek

Heb jij een rode baard? Wees er trots op!! Win een baardbehandeling bij mij in de B4men Barbershop!

Dat steeds meer mannen in het bezit zijn van een baard is nu toch wel duidelijk zichtbaar. De ‘hipster’ (wat haat ik dat woord) heeft inmiddels zijn baard vaak al weer afgeschoren en alleen de echte diehard baarddrager heeft zijn baard nog staan. Diegene die hem nu nog heeft staan, zal hem ook niet snel meer gaan afscheren. Wat ik gemerkt heb, gelukkig wordt het wel steeds minder, is dat mannen die een roodkleurige baard hebben daar niet heel erg blij mee waren/zijn. Het is net zoals het vroeger was met mensen die rood haar hadden, die waren daar vaak helemaal niet blij mee en werden vaak pas jaren later trots op hun rode haar. Dat maakt ze namelijk bijzonder. Dit geldt ook voor een rode baard. Het is juist een bijzonder pluspunt en daar moet je trots op zijn en je zeker niet voor schamen.

Geen rood haar wel een rode baard

Heel het internet staat vol met uitleg waarom heel veel mannen geen rood haar hebben maar wel een rode baard. Ik zal je een heel saai natuurkundig verhaal onthouden, want echt lekker weglezen doet het namelijk niet. Wil je dus echt tekst en uitleg, dan is het heel simpel even een kwestie van googelen. Ik wil wel laten zien dat je je voor je rode baard echt niet hoeft te schamen.

Win een Baard Extra Luxe behandeling bij mij in de B4men Barbershop. Je baard wordt netjes getrimd, de contouren worden geschoren met het mes en je krijgt een behandeling met warme en koude doeken. De ultieme ontspanning dus! Wat moet je hiervoor doen?

-Like de B4men Facebookpagina (als je dit nog niet gedaan hebt)
-Laat een foto zien van jouw baard onder het artikel op de B4men Facebookpagina . Dit hoeft niet perse een rode baard te zijn…iedereen maakt dus evenveel kans!
-De winnaar wordt maandag 3 september 2018 bekend gemaakt in dit artikel

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Martijn Visser.

Inspiratie rode baarden

Gijs, een klant van mij in de B4men Barbershop heeft donkerblond haar met een rode baard. Gelukkig is hij er wel trots op!
Mike, ook een klant van mij, heeft een super mooie grote volle baard. Dit is een foto van vorig jaar, inmiddels heeft hij al een veel langere baard. Ik ben er jaloers op!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer