MuziekMuziek

De baard in 2019, baard trends lente en zomer

De baard in 2019 is inmiddels echt wel ingeburgerd. Heel veel mannen dragen inmiddels een mooie baard. Ook de barbier / herenkapper die de baard in topconditie kan houden, wordt tegenwoordig goed gevonden. Eigenlijk doen we het als baard dragende mannen dus best heel goed. Daarom is dit artikel niet heel erg gericht op hoe je een baard draagt maar vooral wat inspiratie over welke baard je kan dragen.

Baardtrends voor de lente en zomer: de baard in 2019

De baard trends beginnen zich meer en meer uit te tekenen. Kapsels voor mannen zijn De crop, de zonnebrillen worden gewaagd en de baard mag dus op die stijl worden aangepast. Geen rommelige / natuurlijke baard maar een strakke baard. De baard moet dus goed passen bij de excentrieke haartrends en fashiontrends in 2019. De kortere meer in een punt gedragen baard past hier perfect bij. De strakkere baard kan je wel in verschillende lengtes dragen. Van bijna stoppel tot een yeard, het kan bijna allemaal in deze baardstyle.

Inspiratie voor baarddragers

Één foto zegt soms meer dan duizend woorden. Daarom heb ik voor jullie de beste baardtrends van 2019 voor jullie bij elkaar gezocht. Welke baard ga jij in 2019 dragen??

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer