MuziekMuziek

Mannenkapsels: deze kapsels draag je met Kerst + styling tips

Wie dacht dat alleen vrouwen het lastig vinden wat ze aan moeten doen met de Kerst heeft het mis. Ook mannen zijn de laatste jaren echt een stuk kritischer geworden en dit zorgt ervoor dat ook mannen last hebben van de bekende Kerststress. Ik wil jullie graag helpen met twee kapsels die ik bij mijzelf heb gestyled. Je kan zien dat je met een goed geknipt kapsel verschillende kanten op kan.

Mijn mannenkapsels voor eerste Kerstdag

Uitpakken met kerst, het is tegenwoordig echt heel normaal. Het huis wordt op en top versierd, het kerstdiner is tot in de puntjes verzorgd en ook de outfits zijn feestelijk. Dan kan een goed kapsel natuurlijk niet achterblijven. Maar shit, hoe krijg je nu die scheiding op de juiste plaats en hoe blijft je kapsel nu echt een hele avond goed zitten. Ik heb in het eerste filmpje een strak en net mannen kapsel voor jullie gestyled zodat jullie goed kunnen zie hoe ik dat doe.

Mijn mannenkapsels voor tweede Kerstdag

Het kerstdiner was een groot succes en na een lekker kerstontbijt wordt het tijd om er even op uit te trekken. Lang genoeg binnen gehangen, gegeten en gedronken, even een frisse neus halen doet wonderen. Deze keer is het kerstdiner een stuk minder formeel en we gaan dus wel goed maar gewoon lekker comfortabel gekleed. Ons kapsel kan dus ook een stuk minder gestyled deze keer. Ik heb voor een moderne pompadour gekozen. Lekker los gestyled, stoer en informeel maar wel kerst waardig.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer