MuziekMuziek

Mannen kapsels 2019 herfst en winter trends

Mannen kapsels 2019 deze natuurlijke kapsels zijn helemaal hot dit najaar

De herfst en winter staan alweer voor de deur. De dagen worden korter en kouder. Tijd dus voor een nieuw herenkapsel. Welke mannen kapsels 2019 zijn hip en trendy dit najaar? In dit artikel geef ik jullie weer inspiratie over de trends op het gebied van mannen kapsels najaar 2019. Uiteraard geef ik ook uitleg hoe je deze heren kapsels het beste kunt stylen. Ik heb ook een toffe video gemaakt over hoe je je kapsel het beste kan stylen met een Sea Salt spray. Kortom, er is na het lezen van dit artikel geen reden meer om er niet hip bij te lopen in het najaar 😉

Mannen kapsels 2019

De trends voor dit najaar voor mannen hebben meer met de styling te maken dan met het mannen kapsel zelf. Natuurlijk is het heel belangrijk dat een kapsel goed geknipt moet worden, voordat je het goed kan stylen. Natuurlijk hoef jij je kapper niet te vertellen hoe het geknipt moet worden maar vertel, of nog beter, laat je kapper/barbier zien hoe jij je kapsel zou willen dragen. Dit verteld namelijk alles over hoe het geknipt moet worden en met welke stylingsproducten je aan de slag kunt gaan. Vraag je kapper/barbier ook om een duidelijke uitleg over hoe je het stylingsproduct moet gebruiken. Dit voorkomt heel veel teleurstelling en gevloek in de badkamer. Terug naar de mannen kapsels 2019 herfst en winter. De herenkapsels voor het najaar zullen vooral heel natuurlijk gestyled worden. Dit “natuurlijk stylen” is belangrijker dan de lengte waarop het kapsel gedragen wordt. Uiteraard zien we in de herfst en winter wel iets meer langere lengtes dan bij de zomerkapsels.

Zo style je het kapsel van 2019 winter en herfst

De natuurlijke look lijkt heel makkelijk te stylen….je doet gewoon niets in je haar en je bent klaar. Niets is minder waar! Wanneer je niet in je haar doet, zal het snel gaan pluizen of juist als een platte pannenkoek op je hoofd zitten. Daarom is het belangrijk om wel iets in je haar te doen. Voor een natuurlijke look zijn producten als een Clay, Paste en Sea Salt spray ideaal. Op mijn Youtube kanaal heb ik verschillende filmpjes staan hoe je een natuurlijk kapsel moet stylen met een Paste en Clay. Daarom heb ik nu een filmpje gemaak over hoe je het herenkapsel moet stylen met een Sea Salt spray.

Inspiratie mannen kapsels 2019 herfst en winter

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer