MuziekMuziek

Het mannenkapsel van 2020: Dit worden de trends van het jaar

mannenkapsel trends 2020

Het mannenkapsel van 2020! In dit artikel ga ik vooruitblikken op de nieuwe kapsel trends voor in 2020. Allereerst natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar gewenst voor iedereen die dit artikel leest. Mijn grootste wens voor dit jaar is 100% genezing van mijn dochter en dat wij hier als gezin nog sterker en hechter uitkomen dan wij waren. De blog zal dan weer volledig gaan draaien en dan zullen we onze toffe artikelen over de trends van herenkapsels, mooie auto’s en lekkere gerechten weer op de blog knallen. Brak vandaag nog lekker uit zo op de eerste dag van het jaar. Vanaf morgen werk je aan het beste jaar ever.

Mannenkapsel van 2020 trends

De trends voor dit jaar voorspellen is niet heel makkelijk en toch ook weer wel. Er lopen dit jaar namelijk een aantal verschillende trends door elkaar heen. Ik heb de meest opvallendste mannenkapsel trends voor 2020 op een rijtje voor jullie willen zetten.

De jaren 80′ komen helemaal terug in de kapsels en kleding

De meest opvallende trends voor mannenkapsels is de terugkomst van de jaren 80′. Het belangrijkste element van dit kapsel is het volume. De föhn wordt je beste vriend dit jaar. Nog een belangrijk punt van het jaren 80′ kapsel voor mannen, is een middenscheiding of een kuif. Iets wat ik verwacht nog wel terug te zien maar nog niet dit jaar is de mat…..ja echt… de mat of langer gedragen achterkant van het haar is echt het element van de jaren 80′.

We gaan weer gel en haarlak gebruiken in het mannenkapsel

Waar we de afgelopen jaar de gel zijn vergeten en massaal zijn overgestapt op paste en pommade, komt dit jaar de gel weer helemaal terug. Zeker bij de echte jaren 80′ kapsels voor mannen, waar volume en stijfheid heel belangrijk zijn, is gel en haarlak onvervangbaar.

De bakkebaarden zijn weer in opkomst

De bakkebaard is bezig met een comeback. De baard, die kennen we wel en zelfs de snor is inmiddels al wel een klein beetje ingeburgerd. Deze zien we het komend jaar echt nog wel veel vaker voorbij komen. De snor is zeker onder jonge mannen echt bezig een modetrend te worden. Om de snor of je kapsel nog meer “wauw” effect te geven, is het dragen van een bakkebaard echt een tof iets. Het is toch weer een beetje rock and roll terug in een beetje saaie mode periode.

Mannentrends 2020 mijn visie

Zoals ik net mijn tekst afsloot met een kleine sneer, voelt het ook wel een klein beetje. De afgelopen 5 jaar was qua mode niet heel spectaculair. Het was allemaal een beetje saai en ingetogen. Ik verwacht dat de komende jaren met het instappen van een nieuw decennium het wat spannendere zal gaan worden. Het gaat economisch weer erg goed en we gaan hier langzaam weer in geloven. De remmen na de grote crisis mogen weer los. Ik verwacht dat dit ook zal gebeuren in de mode en in de kapsels voor mannen. Het mag allemaal weer wat stoerder, rauwer en opvallender. Kom uit die veilige modus en durf jezelf weer te laten zien. We gaan de komende jaren weer knallen! Op een geweldig 2020.

Voor meer mannenkapsel van 2020 inspiratie check de Pinterest pagina van B4men

klik op onderstaande afbeelding om naar mijn Pinterest pagina te gaan.

Mannenkapsels trends voor 2020
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer