MuziekMuziek

Love it or Hate it!!! Een ripped jeans, zo draag ik een ripped jeans

Een ripped jeans, you either love it or hate it! Ik draag ze zelf heel erg graag, dit hebben jullie ook al meermaals kunnen zien in de outfits van 100,- euro op de site. Marie-Louise moest er bij mij wel heel erg aan wennen, zij is mij alleen maar gewend in een normale jeans. Zij echter wel de reden geweest dat ik überhaupt uit mijn comfort zone durfde te stappen. Jaren heeft zij erover gedaan om mij in een skinny jeans te krijgen. Niet zo skinny dat je ballen eruit knappen maar wel een spijkerbroek waarbij de pijpen smaller zijn. Ik droeg altijd een regular jeans en moest er ook echt niet aan denken om een smalle jeans te dragen. Nu heb ik pas mijn oude spijkerbroeken weer eens gepast (kreeg niets meer dicht maar dat is een ander verhaal)want mijn kledingkast puilde uit en ik moet eerlijk zeggen dat ik me echt heel oubollig voelde. Het waren voor mij gevoel echt spijkerbroeken uit het jaar 0!!!! Soms moet je dus gewoon toch iets aantrekken waarvan je van te voren denkt dat het niet je “ding” is. Wat ik bij andere ook altijd leuk vind staan, is een meer baggy jeans. Ikzelf draag ze (nog) niet, (zeg nooit nooit), heb er wel een aantal keer eentje gepast, maar omdat ik vrij klein ben voel ik me dan helemaal een kabouter. Voorlopig blijf ik dus nog hangen in mijn ripped jeans periode. Een ripper jeans is verkrijgbaar in vele soorten, van een klein beetje ripper tot heel veel ripper, weet niet of je dat zo zegt, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel. Bij een wat meer extremere ripped jeans krijg ik vaak kritiek dat ik beter niets aan kan doen of je kunt beter een short aantrekken. Inmiddels boeit het mij echt niet meer wat andere van mij denken, dat is het grote voordeel van het hebben van een blog. Ik krijg zoveel kritiek dat je vanzelf een schifting gaat maken in wat je wel belangrijk aan kritiek vind en wat niet. Ik moet het tenslotte dragen en niet een ander.

Dit is hoe ik mijn ripped jeans draag

jeansP6211421 H&M 1 image Primark 7 tanktop1 P6211411

Draag jij weleens een ripped jeans of is het voor jou een echt no go???

Outfit Post van 100,- euro

Zomeroutfit van € 100,- dit keer een zomeroutfit van de Primark.

Outfit van 100,-. Een zomer outfit van de H&M.

Outfit voor € 100,-. Deze keer van de Primark.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer