MuziekMuziek

Outfit van 100,-. Een zomer outfit van de H&M.

Zo, het heeft even geduurd maar daar zijn we weer met de fashion post “Een outfit van € 100,- ” Dit om jullie te laten zien wat je nog kan aanschaffen voor € 100,-. Ik had jullie al eerder verteld dat we deze rubriek niet te vaak kunnen doen omdat ik niet gesponsord word en dus alle outfits zelf moet kopen. Dit is geen probleem en wil ik ook graag zo houden omdat dit ook de geloofwaardigheid ten goede komt. Deze keer ben ik voor een zomerse en hippe outfit van de H&M gegaan. Ik heb mijn eerste outfit hier ook gekocht en ik ben er nu terug gegaan voor de zomer.

Mijn zomer outfit van € 100,- bij de H&M

De zomer in Nederland is altijd een beetje twijfelachtig, dus heb ik naast een short en t-shirt ook gekozen voor een lange broek en een leuke trui in de outfit. Deze outfit kan je bij meerdere temperaturen dragen….wel zo handig 🙂

Jeans: een gescheurde jeans, deze zomer helemaal hip.

P5230799 P5230798

Trui: Een witte oversized trui, door de kleur een prima zomertrui die je kan dragen op iets minder mooie dagen of als het s’avonds wat kouder is geworden.

P5230804 P5230802

Short Jeans: Een short is voor mij onmisbaar in de zomer. Ik draag zodra het weer het ook maar een beetje toelaat heel graag een short.

P5230795 P5230797

T-Shirt: Een leuk shirt is natuurlijk iets wat je het snelste draagt en dit is goed te combineren met zowel een lange jeans als op een short.

P5230800

Zo heb ik de outfit van €100,- van de H&M gecombineerd

H&M H&M 1 H&M 2

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer