MuziekMuziek

Stoere rugtas voor dagelijks gebruik!

Mannen en tassen, ik heb er al vaker over geschreven maar ik vind het een goede combi. Mits er wel de juiste tas gekozen wordt. Niet iedere man kan iedere tas hebben en daar hoor ik zeker ook bij. Ik kwam namelijk de tassen van Brooks tegen bij FonQ.nl en was er meteen weg van. Ik zag hier een geweldige weekendtas en dat was degene die ik graag wilde hebben. Eenmaal binnen bleek de tas voor mij echt veel te groot, ik voelde mij net weer een brugpieper op zijn eerste dag naar de middelbare school. Dat ging hem dus niet worden. Zonder problemen heb ik de tas kunnen ruilen bij en een kleinere cycle bag rugtas van Brooks ontvangen.

P7140055

Mijn Brooks Pickwick Rugzak

Het merk Brooks kende ik al wel, maar niet van de tassen. Ik kende het merk van de klassieke zadels op de fietsen van mijn vader. Deze zaten lekker, zagen er goed uit en gingen lang mee. Datzelfde geldt ook voor de rugtassen van Brooks. Ze zien er super tof uit en zijn gemaakt van duurzaam en super mooi leer, wat gecombineerd is met katoen. De Pickwick Rugzak is gemaakt om makkelijk mee te kunnen fietsen, maar daarom ook ideaal en comfortabel om met je mee te dragen in de stad. Nu moeten we denkend aan het milieu onze eigen tassen meenemen als we gaan winkelen. Wat is er dan beter dan een mooie, stoere en handige tas bij je te dragen. De tas heeft een rolsluiting, dus geen regen wat via een de bovenrits naar binnen kan sijpelen. De grote opening maakt het makkelijk om veel mee te kunnen nemen. Tevens zit er een laptop vak in de tas, wat je laptop beschermd tijdens het vervoer. Zoeken naar je portemonnee in de tas terwijl die vol zit?? Nee hoor, niet nodig, er zit een vakje in de achterkant waar je waardevolle spullen kan stoppen. In de bodem zit een vak waar je een fietsslot zou kunnen opbergen. De Brooks Pickwick Rugzak is de ideale, moderne en stoere tas voor mannen.

P7140051 P7140060

Specificaties van de Brooks Pickwick Rugzak

  • Materiaal: waterbestendig katoen en leren bekleding
  • Design: André Klauser
  • Handgemaakt in Italië
  • Met speciale ’toolpocket’ onderin de tas
  • Achtervak aan de buitenkant
  • Rolsluiting voor maximaal benutten ruimte
  • Verstelbare schouderbanden

De Brooks Pickwick Rugzak is te koop bij FonQ.nl en kost € 215,- Klik hier.

P7250202 P7250204 P7250205 P7250206

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer