MuziekMuziek

Outfit voor € 100,-. Deze keer van de Primark.

Een outfit zoeken voor € 100,- is wanneer je weet waar je moet zoeken makkelijker dan je denkt. Dit is een conclusie die ik kan trekken na het schrijven van de afgelopen artikels ,waarin ik dit aan het onderzoeken ben. Er zijn leuke winkels die veel voor weinig aanbieden, de kwaliteit is niet altijd het beste. De kleding die zij jou aanbieden is zogenaamd “fast fashion” kleding. Dit is kleding wat laag in productiekosten is en daardoor voor weinig in de winkel kan liggen. De marges op de kleding is niet heel hoog en het is dus zaak om veel in korte tijd te verkopen. Dit is een bedrijfsvoering die niet kiest voor de meest verantwoorde manier van kleding maken. Ik wil niet te hard wijzen omdat ik te weinig inzicht heb of andere duurdere merken of winkelketen het wel beter doen. Het is iets waar ik je wel van bewust wil maken. Koop kleding waar je wilt, voor de prijs die je wilt maar doe het wel bewust.  Bij mij in Hoofddorp vind je een Primark waar je voor € 100,- echt een behoorlijke outfit kan scoren. De kleding is de ene keer beter dan de andere keer maar je moet er niet vanuit gaan dat deze kleding jaren meegaat. De Primark zit daardoor wel boven op de trends en je kan hier dus echt leuke kledingstukken scoren die je een trendy outfit geven. Ik heb deze keer mijn € 100,- opgemaakt en kwam terug met een volle tas met kleding.

Mijn outfit voor € 100,- van de Primark.

Wat heb ik voor € 100,- kunnen kopen bij de Primark. Ondanks dat ik wist dat er behoorlijk wat te krijgen valt voor € 100,- was ik oprecht verbaasd van de hoeveelheid. 2 jeans, 1 joggingbroek, 2 shirts, 1 vest en een jas. Ik bleef alsnog € 6,20 onder de prijs. Op deze manier kan je volgens de laatste mode erbij lopen en afwisselen tussen verschillende stylen.

Outfit 1 met een jas, shirt en jeans van de Primark

primark 3 primark 4 primark 5

Outfit 2 met een jeans, shirt en vest van de Primarkprimark 6 primark 8 primark 10

Outfit 3 Jeans en shirt van de Primark

primark 9 primark 1

Outfit 4 met joggingbroek, shirt en vest van de Primark

primark 11 primark 2

Zoals je ziet heb ik met de kleding van de Primark 4 stoere, verschillende en hippe outfits kunnen maken. De missie om voor € 100,- een outfit te scoren is bij de Primark is dus ruimschoots gelukt. Op naar de volgende keer.

Belangrijk!!! Help B4men groter te worden:

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer