Een heel bijzondere Blue Label Winter Edition maakt dit jaar de Kerst special.

De whisky van de maand op B4men is voor mooie en lekkere whisky’s. Dit zijn jullie inmiddels aardig van mij gewend. Ik krijg soms whisky’s die qua prijs of exclusiviteit hier net buiten vallen en daarom heb ik ook een kerst special. Dit jaar is die voor een heel bijzondere Johnnie Walker.

Johnnie Walker Blue Label Winter Edition
Johnnie Walker Blue Label Winter Edition speciaal voor B4men gemaakt.

 

Een persoonlijke Blue Label Winter Edition van de Johnnie Walker Blue Label

De Blue Label van Johnnie Walker is van de “standaard” whisky’s de meest exclusieve whisky’s. Het is dus echt te gek dat ze juist deze whisky in een bijzondere verpakking uitbrengen. Het gaat om een speciale winter editie van de Blue Label, het gaat om dezelfde mooie whisky maar in een andere verpakking. De fles is diepblauw en symboliseert de sterrenhemel boven Europa. Deze Johnnie Walker blue Label Winter Edition is een limited edition en zal dus maar in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Het maakt de Blue Label Winter Edition niet alleen een perfect en bijzonder cadeau maar ook een heus collectors item. De fles die ik binnen kreeg is helemaal speciaal, ik heb namelijk echt mijn eigen Johnnie Walker Blue Label. De naam van de blog B4men staat in de fles gegraveerd. Super tof natuurlijk!! Het maakt mijn fles echt mijn fles.

Johnnie Walker Blue Label Winter Edition

Johnnie Walker Blue Label proefnoties

Kleur: Goud

Neus: Rijk en vol. Tonen die mij direct opvallen zijn die van noten en kersen. Ook tonen van citrus en een lichte rokerigheid komen naar voren.

Smaak: Zacht en complex. De whisky komt zonder agressie binnen maar zijn zachtheid maakt de  smaakbeleving zeker niet minder. Smaken van chocolade, vanille en iets verder in de smaak een mooie kruidigheid.

Afdronk: Lang en intens. De whisky geeft stukje bij beetje zijn complexiteit weer. Wees niet te snel met de volgende nip maar geef de whisky de tijd. Je zal worden beloond met een zachte rokerigheid, eiken en tonen van de zee.

Johnnie Walker Blue Label is een bijzondere en zeer exclusieve blend. Bij Johnnie Walker laten ze zien hoe mooi en complex ook een blended whisky kan zijn. Ik ben van mening dat een blended whisky echt niet onder hoeft te doen voor een single malt. Dus haal niet je neus hiervoor op en koop of trakteer jezelf of iemand eens op deze mooie blend. Hij zal je niet teleurstellen. De prijs van deze Johnnie Walker Blue Label Winter Edition is € 134,95 en is te koop bij drankenboutique.nl

Johnnie Walker Blue Label Winter Edition

Deze artikels vind je vast ook leuk:

Whisky van de maand november: The Macallan Fine Oak 12 y.o.

Voor het eerst whisky drinken, waar moet je op letten.

GLENFIDDICH BEWIJST HET: EXPERIMENTEREN LEVERT PRACHTIGE WHISKY’S OP.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer