MuziekMuziek

Goed ondergoed makes your day, wat draagt de Nederlandse man

Ik denk dat menig man die mijn blog leest nog wel eens flink verrast zal worden door dit antwoord. Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt namelijk nog steeds een oerdegelijke slip. Dit kan ik mij dus echt niet voorstellen en ik denk jij ook niet. Natuurlijk moet iedereen lekker zelf weten wat hij draag onder zijn kleding maar bij een slip, denk ik nog steeds aan die ouderwetse witte, veel te grote opa slip. (je weet wel zo’n slip met van die gele pis vlekken erin) Nu weet ik heus wel dat ook de slip met zijn tijd is meegegaan en er ook strakke, gekleurde slips verkrijgbaar zijn….maar toch! Wat ik persoonlijk ook niet mooi vind en ook niet lekker vind zitten, zijn van die veel te wijde boxershorts. Helemaal vreselijk als ze ook nog eens een ‘stom’ printje hebben. (sorry als ik nu iemand voor zijn hoofd stoot)

Wat draag ik zelf

Ik durf heus wel met de billen bloot (niet letterlijk, wees gerust), ik schrijf tenslotte zo’n artikel. Ik draag het liefst een strakke boxer. Nu ben ik de laatste tijd wel kritisch geworden, niet iedere strakke boxer zit ook daadwerkelijk lekker. Hij moet van fijn materiaal zijn, wat strak zit maar niet te strak. De pijpjes moeten niet te kort zijn, maar ook zeker niet te lang (ik ben verder niet moeilijk hoor!) De stof moet ook zeker niet gaan zweten, daar heb ik echt zo’n hekel aan….je krijgt dan namelijk vaak van die schuurplekken tussen je benen en dat doet zeer!!!! De kleur maakt mij dan weer niet zoveel uit…rood, geel, blauw, zwart, wit…het mag allemaal. Printjes ben ik dan weer niet zo van, alhoewel ik een streepje of ruitje dan weer niet zo erg vind.

slip3
Deze boxers van RJ Bodywear draag ik zelf heel graag, blijft mooi met wassen en zit super lekker. Bron: B4men
slip5
Ook deze van Pauli4Men draag ik met veel plezier. Qua stof geef ik alleen toch de voorkeur voor de RJ Bodywear
slip6
Marie Louise heeft liever niet dat ik deze draag, ze vindt de print echt vreselijk maar ze zitten wel heel erg lekker 🙂 Bron: B4men Cleasens No 1

koop jij zelf je ondergoed?

Je zou zeggen dat de man toch wel oud genoeg is om zelf zijn eigen ondergoed te kopen. Maar wat schetste mijn verbazing, onderzoek wijst uit dat vaak de partner het ondergoed koopt!!! Why?? Hoe kan het dan in vredesnaam dat de meerderheid van de mannen dus nog steeds in een slip loopt?? De meerderheid van de Nederlandse vrouwen geeft namelijk te kennen dat zij hun partner het liefst in een boxershort zien. Je zou toch zeggen koop die dan!! Ik koop in ieder geval mijn eigen ondergoed en daar hoeft mijn vrouw zich echt niet mee te bemoeien. Ik moest van haar toevoegen dat ze ook absoluut geen ondergoed voor mij wil kopen omdat ik zo moeilijk ben hahaha.

Voordat ik het vergeet

O ja, wat ik nog vergeet te vermelden…. er is iets wat ik nooit zal dragen als man zijnde. Een string, dat lijkt me zooooo niet lekker zitten en voordat de reacties losbarsten dat dat hypocriet is naar mijn vrouw…..zij hoeft van mij ook geen string te dragen. Eerlijk gezegd zie ik haar het liefst in een Brazillian…dit zit volgens mij tussen een string en een boxer in.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer