MuziekMuziek

Toffe sneakers voorjaar 2016

Sneakers blijven altijd super fijn om te dragen en kan je ook op diverse manieren stylen. Echt favoriete merken heb ik niet maar ik merk wel dat ik vaak terug val op mijn New Balance sneakers. Dit tot walging van Marie Louise, ze zijn namelijk ontzettend afgedragen maar zitten zo ontzettend lekker dat ik er (nog) geen afstand van kan doen.  Ik vraag door mijn werk als barbier altijd erg veel van mijn schoenen, ik sta er immers een hele dag op. Het is dus voor mij altijd van groot belang dat mijn schoenen lekker zitten en van goede kwaliteit zijn. Of sneakers nu 100% de juiste schoenen zijn om een hele dag op te staan dat weet ik niet……ik ben geen voeten deskundige. De meeste mensen zeggen van niet, maar ik merk het altijd snel genoeg aan mijn voeten wanneer een schoen mij niets kan bieden. Iets wat ik wel altijd doe is het afwisselen van mijn schoenen, dat is een tip die ik jullie dan ook heel graag wil meegeven!! Zodra je goed afwisselt van schoenen is dit beter voor je voeten en heel veel beter voor je schoenen. Je schoenen krijgen zo de kans om ook te herstellen van een dag staan, je voeten blij..je schoenen blij. Als je een beetje zuinig doet met je schoenen/sneakers(en niet zoals mij er mee gaat klussen) dan kun je in een paar jaar tijd een behoorlijke verzameling opbouwen.

Toffe sneakers voorjaar 2016

Adidas Stan Smith

sneaker
bron: omoda
sneaker1
bron: dependproberen

New Balance

sneaker2
bron: bloglovin
sneaker3
bron: zalando

Nike Air Force 1 07

sneaker4
bron: soletopia
sneaker5
bron: zalando

Adidas Tubular

sneaker6
bron: Instagram
sneaker7
bron: adidas

Nike Air Max Ultra

sneaker8
Bron: soletopia
sneaker9
Bron: Zalando

Heb jij ook een favoriete sneaker en zo ja welke? Laat het weten onderaan het artikel op Facebook

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Tip: schrijf niet over dingen waar je geen verstand van heb. Stick to the kapsels en de borrels.

  • Beste Alex, Bedankt voor de tip. Ik blijf echter over dingen schrijven die ik leuk vind en Fashion vind ik heel erg leuk om over te schrijven.De sneakers die in het artikel van vandaag staan ga je dit voorjaar veel in de winkels zien. Alle sneakers die in het artikel staan zijn ook gewoon te koop en zijn geen oude sneakers van voorgaande jaren, op de Front foto na. Groeten, Jan Willem

Written by Jan Willem Huffmeijer