MuziekMuziek

Pauli4men Boxershorts door vrouwen voor mannen.

 

1227_2026d8jGKifuTj

Het belang van goed ondergoed.

Ik vind ondergoed heel belangrijk, niet alleen om zelf te dragen maar ik kijk ook graag naar ‘mijn’ 😉  vrouw in mooie lingerie. Dat moet omgekeerd dus net zo zijn toch?? Echt wel!! Vrouwen weten echt wel hoe zij een man willen zien. Vrouwen zijn een stuk subtieler ingesteld dan wij mannen en voor hen is de verbeelding veel belangrijker. Vandaar dat je altijd moet kiezen voor goed ondergoed!! Het kan echt niet dat wanneer je een hele mooie jeans van je kont laat zakken er een vieze ouderwetse onderbroek onder vandaan komt. Geloof mij als ik zeg dat je het dan wel kan vergeten die avond!!

facebook foto

Pauli4men

Pauli4men is een nieuw merk boxershorts ontworpen door een vrouw. Pauline Mulder zelf ooit top tennisster weet heel goed hoe zij de mannen van Nederland wilt zien. Zij ontwierp dus een heel gave collectie boxershorts die niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook geweldig lekker zitten…..hoe ik dat weet?? haha ik heb er drie van haar gekregen!! Het materiaal is zacht en blijft goed in model zitten. Soms willen boxers nog wel eens gaan lubberen, bij Pauli4men heb ik hier echt geen last van. Het is natuurlijk niet alleen maar om naar te kijken toch?? Ik voel mij ook veel zelfverzekerder wanneer ik goed ondergoed draag.

DSC04611

DSC04625

 

Pauli4men en Sebastiaan Verschuren

Sebastiaan Verschuren is een Nederlandse top zwemmer die hard op weg is naar de Olympische Spelen in Rio 2016. Pauli4men steunt hem in deze zware weg naar de top. Een mooie samenwerking tussen twee mensen die snappen wat het is om op top niveau te moeten presteren. Het resultaat van de samenwerking is een mooie fotocampagne voor Pauli4men.

fb foto

facebook foto5

 

Succes komt niet vanzelf……maar goed ondergoed legt wel de juiste basis.

 

Meer info over Pauli4men.nl klik hier 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer