MuziekMuziek

RJ Bodywear, echt ondergoed!!

rj_logo

Ik ben pas benaderd met de vraag of ik bekend was met RJ Bodywear. Nee, dit merk was voor mij nog onbekend. Daar wilde RJ Bodywear  graag verandering in brengen en niet alleen bij mij, maar ook bij jullie. Ik kreeg van hun een mooie boxer opgestuurd met de vraag deze te dragen en dan mijn bevindingen met jullie te delen.

DSC06513

DSC06516

 

RJ Bodywear

Ik ben zeer kritisch op mijn ondergoed en ik kan mij echt enorm irriteren als mijn ondergoed niet lekker zit. Best een uitdaging dus om mij een boxer op te sturen hahaha, maar RJ Bodywear was er zeker van dat ik niet ontevreden zou zijn. Sterker nog…ik zou niet anders meer willen. Bij RJ Bodywear hebben ze veel verschillende lijnen en soorten ondergoed, ik heb me daar echt over verbaasd. Ik kreeg een mooie rode boxer opgestuurd uit de Pure Color lijn.

Pure Color heren
RJ Bodywear Pure Color lijn voor mannen.

De Pure Color lijn heeft ondergoed voor mannen en vrouwen die gemaakt zijn van een microfiber. Kijk en hier word ik kritisch, ik ben gewend om meestal te kiezen voor katoen. Ik heb een aantal keer eerder een soortgelijke stof aangehad, maar dat was mij toen niet goed bevallen. Het zat te strak en het zweet brak mij uit!! (letterlijk en figuurlijk).Ik was dus erg benieuwd hoe deze ervaring zou gaan, maar ik ben echt 100% verrast door het draagcomfort van deze boxer. De boxer zit heerlijk en helemaal niet strak. De stof is super rekbaar, waardoor je de boxer bijna niet meer voelt zitten en ook het zweten (waar ik bang voor was) viel enorm mee. Kortom echt een blijvertje voor mij.

rj 1

rj2

Iets waar RJ Bodywear ook voor staat is de kleurechtheid van de foto’s op de site en de boxer die je thuis krijgt. Dus óók daar heb ik eens goed naar gekeken. Het klopt inderdaad, de kleuren zijn inderdaad exact zoals op de foto’s. Je kan dus met een gerust hart een kleur bestellen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze niet overeen komt.

RJ Bodywear wil ook jou overtuigen met korting!

Kijk, mij hebben ze inderdaad kunnen overtuigen…nu jij nog!! Om jou echt te overtuigen bieden ze alle lezers een kortingscode aan. Ga naar de website van RJ Bodywear en bestel daar jou producten, voer de kortingscode b4men (kleine letters) in en je krijgt de verzending gratis. Let op de kortingscode is geldig tot 31 dec 2014!!

rj3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer